• + Partener: DA
  • + ONG: DA
  • + Web: www.seniorinet.ro

Despre Proiectul SenioriNET

Proiectul "SenioriNET - Retea ONG de servicii dedicate persoanelor varstnice" isi propune sacreeze prima retea informala la nivel national de organizatii active in domeniul serviciilor pentru varstnici, cu precadere cele care furnizeaza ingrijiri la domiciliu. Proiectul este bazat pe  nevoia de a coaliza intr-o singura voce organizatiile active in domeniu la nivel national.  Capacitatea limitata a ONG-urilor din domeniul serviciilor pentru varstnici de a coopera cu autoritatile si de populariza serviciile oferite conduce la un interes scazut al autoritatilor de a sustine politicile de dezvoltare a serviciilor pentru varstnici si implicit la accesul limitat sau inexistent la servicii pentru varstnici. Prin aceasta initiativa ne propunem sa consolidam pe termen lung capacitatea organizatiilor neguvernamentale din sectorul social si sa sustinem participarea lor activa la imbunatatirea strategiilor si politicilor care asigura un acces crescut al  varstnicilor din Romania la servicii de ingrijire la domiciliu.

Proiectul „SenioriNET – retea ONG de servicii dedicate persoanelor varstnice” este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa, in cadrul Schemei de Grant pentru ONG-uri, Fondul Tematic pentru Participarea Societatii Civile - Programul de Cooperare Elvetiano-Roman, are o durata de 2 ani si un buget total de 251.102,25 CHF din care 223.481,00 CHF reprezinta finantarea nerambursabila

citeste mai multe aici...