Articole filtrate după dată: Noiembrie 2017
01 Decembrie 2017 In Noutati si evenimente


     Centrul Diecezan Caritas Iași inițiază și în acest an campania de strângere de fonduri Întoarce-ți privirea spre casă!, pentru a menține prezentă în rândul credincioșilor din diaspora, datoria de a fi alături de cei rămași acasă. Aceasta se va desfăşura în perioada  01 decembrie 2017 - 31 ianuarie 2018.

27 Noiembrie 2017 In Noutati si evenimente

Odată cu apropierea Adventului, Oficiul pentru Cateheză al Diecezei de Iași propune primele întâlniri de lectură a Cuvântului în rugăciune în cadrul proiectului diecezan: „Lectio divina - mod de rugăciune într-o lume secularizată”. Întâlnirile Lectio Divina se vor derula simultan în următoarele patru centre decanale din dieceză: Iași, Roman, Bacău și Onești.

27 Noiembrie 2017 In Noutati si evenimente

 

 

 

                Duminică, 26 noiembrie 2017, 11 voluntari ai Centrului de Resurse pentru Familii, program social din cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii al Centrului Diecezan Caritas Iași, au avut parte de o experiență nouă atât pentru Centrul în care activează cât și pentru ei ca și parte activă a echipei, participând la un antrenant team-building ce a avut ca principal scop, pe de o parte dezvoltarea abilităților de comunicare și lucru în echipă, iar pe de altă parte oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber și cunoaștere reciprocă.

24 Noiembrie 2017 In Noutati si evenimente

          În perioada 24iulie - 24 noiembrie  2017 Centrul Diecezan Caritas Iași a implementat Proiectul  „Servicii integrate pentru vârstnici”. Proiectul a avut o durată de 4 luni și a fost cofinanțat de Consiliul Județean Bacău conform programului de finanțări nerambursabile în anul 2017 din bugetul Judeţului Bacău - Consiliul Județean Bacău pentru activități nonprofit de interes județean, (exclusiv pentru proiecte culturale şi proiecte sociale), conform prevederilor Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, cu modificările și completările ulterioare.

X

Right Click

No right click