(0 voturi)

Cu fața brăzdată de griji, cu ochii plânși și dornici de o vorbă dulce, pe bătrânii din comunitatea noastră îi găsești adesea aflați în suferință, gândindu-se cum să mai facă față zilei de mâine. În sprijinul unora dintre vârstnicii din Iași, vine Programul Servicii de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

01 Martie 2021
(0 voturi)

Duminică, 28 februarie la Catedrala Sfânta Fecioara Maria, Regină" din Iaşi a avut loc târgul de mărțișor caritabil Mărţişor în dor de tradiţii”.

Ca în fiecare an, mărțișorul vestește sosirea primăverii, reîntoarcerea la viață a tot ce este frumos și verde prin trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

(0 voturi)

Pe 28 februarie 2021 a avut loc Sfânta Liturghie dedicată activităților Caritas în comunitatea din Butea. Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași este recunoscătoare membrilor comunității din Butea și tuturor binefăcătorilor care susțin activitatea Centrului de Îngrijire la Domiciliu. Cu această ocazie, s-a celebrat Sfânta Liturghie de către părintele Iosif Iacob, director general al asociației noastre și de către părintele paroh Marcel Blaj. Am amintit în rugăciune toate persoanele care suferă și i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru toți aceia care se îngrijesc de cei bolnavi. După Sfânta Liturghie, prin disponibilitatea surorilor, ne-am bucurat de un moment de comuniune.

24 Februarie 2021

În perioada 15-23 februarie a avut loc acțiunea caritabilă
Festivalul Clătitelor, ediția a cincea.

Festivalul Clătitelor este o acțiune caritabilă dedicată Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Aflat la a cincea ediție, anul acesta s-a desfășurat diferit, dar deosebit de frumos, ca un ,,lanț al faptelor bune”.

« Martie 2021 »