Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

 

 

Luna iunie s-a sfârșit pentru copiii și tinerii Centrului de Plasament „Sf. Iosif”, proiect al Asociației Centrului Diecezan Caritas Iași, cu participarea la o excursie de neuitat. Trei zile minunate au petrecut, călătorind, copiii și tinerii în compania personalului. Participanții au început fiecare zi cu jocuri de înviorare, cu bună dispoziție şi cu rugăciune, iar programul fiecărei zile s-a încheiat cu activități dinamice în aer liber. În zilele de excursie, copiii s-au bucurat de activități sportive şi de recreere, de programe de dans, poezie, jocuri în echipă şi muzică. Un rol important în acest sens, l-a avut părintele director, Iosif Iacob, care a s-a ocupat de animarea întregului grup.

04 Iunie 2020
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

De Sărbătoarea Copiilor, patru supereroi curajoși au pornit într-o călătorie spre lumea copilăriei cu scopul de a îndeplini o misiune specială, aceea de a-i vedea și a-i face fericiți pe copiii din cadrul Centrului ,,Don Bosco” Iași. O lume plină de culoare, zâmbete, entuziasm... Cu măștile pe față, cu pelerine de supereroi, baloane colorate, așa s-au prezentat în fața copiilor care au fost foarte emoționați și i-au primit cu mare bucurie. Cei 25 de copii s-au dovedit a fi învingătorii timpului pe care îl trăim și își merită pe deplin statutul de supereroi. Astfel, cei mici au fost premiați cu diplome pentru curajul, puterea, voința și răbdarea de care au dat dovada în perioada de izolare. De sărbătoarea lor au primit daruri, s-au îndulcit cu brioșe, au vizionat mesaje video transmise de către persoane dragi sufletelor lor. Cu jocuri dinamice și cu multă voie bună, copiii au avut parte de o zi cu adevărat specială dedicată copilăriei lor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

 

Anul 2020 este unul deosebit pentru Asociația Centrul Diecezan Caritas; este un an al aniversărilor. Cu bucurie și recunoștință, părintele Egidiu Condac ne poveștește depre frumoasa colaborare și despre persoanele care au fost aproape de Caritas Iași în acești ani.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de ASISTENT SOCIAL  (cu norma de 7 ore, pentru o perioadă de 10 luni- incepând cu data de 15 iunie  2020) în cadrul unui proiect finanțat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, Apel de proiecte nr. POCU/140/4/2/ Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate. Activitatea,  se va realiza în comuna Stolniceni Prăjescu, jud. Iași.

Calendar

« Iulie 2020 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
X

Right Click

No right click