(0 voturi)

Vineri, 20 noiembrie 2020, începând cu ora 18.00 a avut loc acțiunea de solidaritate  Un Milion de Stele

Un milion de stele este o acțiune de solidaritate care an de an ne oferă ocazia să fim aproape de cei aflați în nevoie, prin aprinderea unei candele în mod simbolic în spații publice, piațete, biserici. Lumina candelelor este asociată cu iubirea față de aproape și totodată cu aprinderea unei speranţe pentru o viaţă mai bună.

24 Noiembrie 2020
(0 voturi)

Proiectul „Parlamentul Copiilor”, inițiat în parteneriat cu Școala Gimnazială ,,Alecu Russo” din Iași, în cadrul programului DARE (Dream-Achieve-Realize-Express) și finanțat de Organizația Caritas Austria, este dedicat în exclusivitate copiilor.

(0 voturi)

Acțiunea Un milion de stele este o inițiativă Caritas ce se desfășoară în mai multe țări europene în fiecare an înainte de Crăciun. În cadrul evenimentului, se aprind candele în spații publice, piațete, biserici, fiecare lumânare reprezentând un simbol de solidaritate pentru o persoană aflată în nevoie și totodată aprinderea unei speranţe pentru o viaţă mai bună.

17 Noiembrie 2020
(0 voturi)

Parlamentul Copiilor este o componentă esențială a programului DARE (Dream-Archieve-Realize-Express), program regional care se desfășoară în 3 țări: România, Republica Moldova și Ucraina. Reprezintă o metodă de lucru cu elevii, complexă la nivel de impact, prin elaborarea și implementarea de mici proiecte în comunitate. Această metodologie oferă copiilor și tinerilor cadrul potrivit, în care vocea lor să își pună amprenta asupra comunității, identificând soluții la problemele existente și rezolvându-le prin implementarea de proiecte cu ajutorul unor mini-granturi. Partenerul nostru în cadrul acestui proiect a fost Școala Gimnazială ,,Ion Simionescu” Iași.

« Noiembrie 2020 »