(0 voturi)

Cu bucurie  am participat joi, 17 Septembrie 2020, ora 11.00 la inaugurarea CENTRULUI COMUNITAR INTEGRAT HUȘI, din strada Corni nr. 79,  înființat prin intermediul proiectului „Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși”, POCU/20/4/2/102220.

(0 voturi)

Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, a demarat la începutul lunii septembrie 2020 a V-a ediție a campaniei „Ghiozdanul cu rechizite”, campanie care a avut ca scop sprijinirea a 40 de copii proveniți din medii defavorizate în procesul educațional.

(0 voturi)

În calitate de asistent social, psiholog sau educator v-aţi întrebat vreodată cum să-i învăţați pe copii să învețe? Cum să-i încurajaţi să se străduiască mai mult? Poate fi învățarea o mare aventură și nu un proces static? Răspunsul este DA!

(0 voturi)

Miercuri, 26 august 2020, în cadrul proiectului A.M.I.C. - Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate, au fost oferite 95 de biciclete copiilor din comunitatea marginalizată a comunei Preutești din județul Suceava. Bicicletele au fost oferite cu titlu de premiu celor 60 de elevi din clasele I – IV și celor 35 de preșcolari beneficiari ai activităților A.M.I.C. pentru „Dezvoltarea abilităților de viață independentă și a unui comportament pro-social”, implementate de Partenerul 2 – Școala Gimnazială Preutești.

« Septembrie 2020 »