Centrul de Voluntariat Caritas Iași

19 Februarie 2015

Mai mulți oameni fericiți?

O societate mai prosperă?

Mai mult ajutor oferit celor aflați în nevoie?

Dacă răspunsul tău este DA, crede și se va întâmpla!

Voluntariatul reprezintă un prim pas în schimbarea pe care vrei să o vezi în societate. De aceea, începând cu luna februarie 2015, Centrul Diecezan Caritas Iași a înființat un Centru de Voluntariat, ce își propune să dezvolte conceptul de implicare socială și de asemenea, numărul celor care conștientizează valoarea extraordinară a voluntariatului, implicându-se în mod activ.

Prin Centrul de Voluntariat Caritas Iași dorim totodată să realizăm un model de bună practică în domeniul voluntariatului, pentru ca prin recunoașterea valorii existenței umane, societatea noastră să crească și să rodească binele.

Inițiativa Centrului Diecezan Caritas Iași de a înființa acest Centru de Voluntariat, a luat naștere din marea de nevoi sociale care există la nivel local. Avem dorința și credința că prin implicarea persoanelor voluntare, vom reuși ca această mare de nevoi să se transforme într-un munte de mulțumire sufletească și într-o societate solidă.

Pentru cei care doresc să participe activ la programul nostru de voluntariat, perioada de recrutare este între 19-27.02.2015

Membrii Centrului de Voluntariat:

·              . Congregația Fiicelor Sfintei Maria a Divinei Providențe România

.  Asociația “Institutul Sf. Ioan De La Salle”

.  Asociația “Sfântul Vincențiu de Paul”

.  Asociația Umanitară “ Il Chico “Iași.

"Avem puterea de a fi cea mai bună generaţie pe care a cunoscut-o vreodată omenirea.”  John F. Kennedy

Persoană de contact

Mariana Ursan