Înscrieri pentru asociația profesională a infirmierelor

Crearea primei asociatii profesionale a infirmierelor reprezintă unul dintre obiectivele proiectului POSDRU/144/6.3/S/127320 “Calificarea femeilor in meseria de infirmier o sansa pentru servicii medicale si sociale de calitate”. Pentru a beneficia de toate avantajele de membru al  Asociației Naționale a Infirmierelor, este necesară o simplă aderare prin completarea unui formular însoțit de o copie după cartea de identitate. Această cerere va fi examinată și aprobată de Consiliul Director, în cel mai scurt timp de la trimitere. Pentru a deveni membru al Asociației Naționale a Infirmierelor o femeie trebuie fie să fi terminat cursul de infirmier cu examen de absolvire, fie să ia parte la un curs în desfășurare.

Membrii asociației vor avea ocazia să contribuie activ la îmbunătățirea politicilor din domeniu pentru această categorie profesională - infirmiere - atât prin discuții cu autoritățile privind practicile și eventualele probleme din domeniu, cât și prin posibilitatea de a participa la programe educaționale, traininguri și seminarii naționale și internaționale. De asemenea, membrii vor putea susține și reprezenta toate interesele Asociației, putând să-și aducă aportul prin idei și soluții.

Cererile de aderare pot fi solicitate și trimise la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

IANĂU ADINA - DENORA

 

MODEL CERERE

 

 

CERERE DOBÂNDIRE CALITATE DE MEMBRĂ ASOCIAȚIE

 

 

Subsemnata ..........................................................................cu domiciliul în........................................strada ................................................, nr.............., bloc............., scara..............., etaj............., ap.............. sector............., posesor al CI seria ............ nr..............................eliberat la data de ............................... de către................................, având CNP nr......................................................, tel: ...................................., mobil ..........................., E-mail ........................@.........................vă rog să-mi aprobați înscrierea mea în rândul membrilor Asociației Naționale a Infirmierelor.

 

Data.......................................................                    Semnătura.....................................

 

Aderare la asociație

Subsemnata ...........................................................cu datele personale menționate mai sus, prin prezenta recunosc că am luat la cunoștință de prevederile Statutului Asociației și sunt de acord să îl respect.

Mă angajez să promovez obiectivele asociației, să particip și să susțin activitățile acesteia.

Mă voi abține de la orice acțiune care dăunează prestigiul și intereselor asociației și a membrilor săi.

 

Data.......................                                                                 Semnătura..........................

 

 

 

Consiliul Director al Asociației Naționale a Infirmierelor aprobă aderarea d-nei....................................................... în conformitate cu prevederile Statutului Asociației.

 

Președinte,

FODOR VANYÓ Csaba

 

 

 

 

Citit 2071 ori Ultima modificare Joi, 02 Iulie 2015 13:17
« Februarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28