„De la familii pentru familii”

05 Septembrie 2017

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, prin intermediul Centrului de Resurse pentru Familii, program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii, cu sprijinul S.C. Conex Distribution S.A., derulează în perioada septembrie – decembrie 2017 un nou proiect ce vine în sprijinul familiilor defavorizate aflate în situații de risc, proiect intitulat sugestiv „De la familii pentru familii ce are ca grup țintă 30 de familii beneficiare și membrii acestora, dar și 10 voluntari ce s-au evidențiat prin implicare constantă..

Scopul principal îl reprezintă dezvoltarea unui program de integrare socială bazat pe suport și consiliere, viață activă, implicare în propria familie și în comunitate și dezvoltarea abilităților de viață pentru membrii familiilor beneficiare, cât și pentru voluntarii centrului, prin oferirea de activități specifice.

Cu finanțarea venită din partea S.C. Conex Distribution S.A., în cadrul proiectului „De la familii pentru familii” se va interveni în rândul beneficiarilor prin realizarea de grupuri de suport, dezvoltând totodată servicii de sprijin și consiliere psihologică acolo unde este cazul, ei fiind mai apoi sprijiniți atât cu echipamente școlare dedicate copiilor, dar și cu produse de igienă personală ori pachete alimentare. Pe de altă parte, voluntarii noștri își vor putea dezvolta abilitățile de implicare în viața comunității prin participarea la un antrenant team-building în vederea motivării acestora spre continuă dezvoltare.

Dorind să dezvoltăm de asemenea și oportunitățile copiilor și tinerilor cu privire la schimbarea perspectivelor asupra viitorului, S.C. Conex Distribution S.A. ne va facilita accesul în cadrul companiei lor, interacționând cu angajații pe diferite nivele ierarhice în spiritului oferirii de exemplu pozitiv cu privire la implicarea și asumarea în viața socială.

Mai multe informaţii privind această activitate puteţi obţine la telefon 0729550018, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoană de contact: Mihăilă Ioana, coordonator Centrul de Resurse pentru Familii.

Citit 85 ori Ultima modificare Marți, 05 Septembrie 2017 15:41