Anunț Angajare Expert mentorat antreprenoriat

29 Decembrie 2017

Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de Expert mentorat antreprenoriat (cu norma de 4 ore, pentru o perioadă de 36 luni- incepând cu luna februarie 2018) în cadrul unui proiect finanțat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, Apel de proiecte nr. POCU/140/4/2/ Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate

Cerințe:

• Studii superioare in domeniul economic sau administrativ;
  • Experiență profesională mai mare de 5 ani în antreprenoriat;
  • Aptitudini de comunicare, planificare și negociere;
  • Seriozitate, dinamism, meticulozitate și adaptabilitate;
  • Abilități de organizare a resurselor și de stabilire a priorităților;
  • Capacitate de analiză și sinteză, capacitate de deducție logică;
  • Rapiditate și obiectivitate în luarea deciziilor;
  • Noțiuni de utilizare PC.
  • Permis de conducere cat. B

Descrierea postului: Monitorizare, consultanță și mentorat pe perioada implementării planului de afaceri înainte și după primirea unei subvenții de către beneficiari. Urmărește respectarea de către beneficiari a planului de afaceri; Îndrumă beneficarii după primirea subvenției pentru a o utiliza conform planului de afaceri;

• Curriculum Vitae în format Europass
  • Copie după cartea de identitate;
  • Copie după actele de studii
  • Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul și dacă numele de pe  actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate)

Data limită de trimitere a dosarelor: 05 Ianuarie 2018,  Persoană de contact: Mariana Ursan- manager proiect,  tel: 0729550049

Persoanele ale căror dosare vor fi selectate, vor fi chemate la un interviu la sediul Centrului Diecezan Caritas Iași, str. Sărărie, nr.134