O floare pentru o viață-ediția a 16-a

09 Martie 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași a avut deosebita plăcere ca prin intermediul copiilor de la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” să aducă un strop de primăvară mămicilor din cele două maternități ieșene: maternitatea „Cuza Vodă” și maternitatea „Elena Doamna”.

Prin campania „O floare pentru o viață“ am oferit flori și mărțișoare celor cărora primăvara le-a adus cel mai minunat mărțișor din lume: un copil.

De 16 primăveri suntem alături de mămici și de micuții lor, fiind noi mesagerii lor spunând „La multi ani, mamă dragă”. Entuziasmați și emotionați, copiii de la Centrul „Don Bosco” au putut să fie martori la fericirea mămicilor și a copilașilor și au fost încântați să fie din nou după mulți ani în locul în care și ei s-au născut.

Îndrumați de către personalul din cele două maternități, am cutreierat culoarele pline de căldură sufletească și raze de speranță, pândind orice mamă pentru a-i spune „O primăvara frumoasă”.

Ziua de ieri parcă ne-a zâmbit și ne-a călăuzit cu razele calde ale unui soare de primăvara care parcă s-a arătat special pentru toate mamele.

Mulțumim conducerii celor două maternități pentru colaborarea și interesul manifestat față de acțiunea nostră!

Hurduc Mihaela- coordonator Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”

Citit 722 ori Ultima modificare Vineri, 09 Martie 2018 18:15

« Decembrie 2018 »