Oportunitate de formare pentru specialiști

28 Martie 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social.

Tema celor două zile de formare este  Managementul de caz ca tehnică de lucru cu familiile (inclusiv practici bune ale SOS «Satele copiilor» Ucraina.

Formarea va fi furnizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 12 și 13  Aprilie  2018, în intervalul orar: 10.00-17.00 (cu pauză de prânz).

Obiectivele training-ului sunt:

1.Cunoașterea conceptului, scopului, sarcinilor, etapelor și metodelor de gestionare a cazurilor (managementul cazurilor)

2. Definirea de către experți a rolului acestora și a sarcinilor lor în procesul de lucru cu un anumit caz;

3. Dezvoltarea abilităților de consiliere a clienților.

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași , strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina)

Locurile sunt limitate, 25, prin urmare cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 10  Aprilie 2018  la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 1030 ori