Campanie de strângere de fonduri cu ocazia Sărbătorilor Pascale

05 Aprilie 2018

De Paște, pentru familii!
Campanie de strângere de fonduri cu ocazia Sărbătorilor Pascale
Ediția a doua

Campania de strângere de fonduri inițiată de Centrul de Resurse pentru Familii (C.R.F.), program social din cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii al Centrului Diecezan Caritas Iași, a ajuns anul acesta la cea de-a doua ediție.

Derulată în perioada 20 martie 2018 - 3 aprilie 2018 și intitulată sugestiv „De Paște, pentru familii!”, campania a avut ca principal scop sprijinirea unui număr de 30 de familii aflate în dificultate, prin îmbunătățirea nivelului de trai al beneficiarilor noștri cu atât mai mult cu cât Sărbătorile Pascale ne îndeamnă la unitate, într-ajutorare și sprijin reciproc.

Astfel, miercuri, 4 aprilie 2018, în intervalul orar 15:00-17:00, famiile aflate în evidența C.R.F. au fost invitate la o activitate tip grup de suport. Asistentul social a lansat o discuție pe o temă strâns legată de Sărbătorile Pascale cu privire la importanța antrenării tuturor membrilor familiei în pregătirile pentru marea sărbătoare, responsabilizând astfel și trasând sarcini clare de lucru în interiorul gospodăriei atât pentru copii, tineri, cât și pentru părinți ori bunici. Fiecare a povestit despre tradițiile și obiceiurile păstrare și transmise mai departe în sânul familiei,  stârnind zâmbete și melancolie.

Prin intermediul campaniei „De Paște, pentru familii!” am strâns alături de noi nu doar donații ce au constat în alimente neperisabile, dulciuri, jucării, haine etc, dar și o sumă de 500 de lei provenită din vânzarea aranjamentele de Paște realizate cu ajutorul eforturile voluntarilor noștri.

Mulțumim tuturor persoanelor care au ales să ne sprijine anul acesta, mulțumim celor care au donat sau au achiziționat aranjamente, mulțumim tuturor celor care au ales să se implice în această campanie, alături de noi!

Ioana Cristian,

Coordonator program/asistent social Centrul de Resurse pentru Familii