De Paște alături de bunicii noștri!

05 Aprilie 2018

Sărbătoarea Sfintelor Paște reprezintă pentru creștini un prilej de bucurie, un moment de pace și liniște sufletească. Este perioada în care mai mult ca oricând ne apropiem de Dumnezeu și îi mulțumim pentru iubirea față de oameni, manifestată prin jertfirea unicului Său Fiu pentru iertarea păcatelor noastre.

Săptămâna Patimilor reprezintă perioada care precedă Sfânta Sărbătoare și este deopotrivă, asimilată cu pregătirile necesare pentru a întâmpina Învierea Domnului.În această perioadă, echipa Centrului de Îngrijire la Domiciliu, din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași a oferit beneficiarilor un mic sprijin pentru masa de Paște. Cu acest prilej au fost dăruite alimente și ouă vopsite beneficiarilor, care și-au arătat încântarea și mulțumirea.

Mulțumimcu această ocazie, părintelui paroh Farțadi Alois și enoriașilor din cadrul parohiei„Sfântul Anton de Padova” Iași, pentru colecta de alimente neperisabile și Panifcom Iași, pentru cozonacii donați. Prin implicarea și sprijinul donatorilor am reușit să venim în sprijinul persoanelor vârstnice din cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu și credem că împreună am adus o bucurie celor pe care i-am vizitat.

Mulțumim!

Vă dorim tuturor un Paște binecuvântat!

Echipa Centrului de Îngrijire la Domiciliu, Iași

Citit 752 ori