Workshop „Management de caz”

18 Aprilie 2018

Vineri, 13 aprilie 2018, în cadrul proiectului D.A.R.E., proiect implementat de către Centrul Diecezan Caritas Iași prin Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, au fost organizate două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social.

Tema celor două zile de formare a fost „Managementul de caz ca tehnică de lucru cu familiile (inclusiv practici bune ale SOS Satele copiilor Ucraina)”. Cu această ocazie, specialiști din mai multe domenii au putut să facă schimb de experiență cu privire la modul în care lucrează și care sunt dificultățile pe care le întâmpină în lucrul cu familiile.

Atmosfera a fost una de lucru, de descoperire și împărtășire. La final, fiecare participant a primit un Certificat care să ateste participarea la acest workshop.

Cursurile, furnizate de către SOS Satele Copiilor Ucraina, reprezintă, dincolo de o posibilitate de formare continuă în domeniu, posibilitatea ca specialiștii care activează în mediul social din Iași să se întâlnească și să funcționeze ca un grup de suport, să își ofere sprijin unul altuia și să își facă cunoscute serviciile pe care le oferă în comunitate.

Acest curs a fost unul dintr-un lung șir de formări pe care partenerii din Ucraina le vor oferi.

Mihaela Hurduc, coordonator local D.A.R.E

Citit 476 ori Ultima modificare Vineri, 20 Aprilie 2018 13:17