Formare pentru specialiștii din domeniul social și pentru parinți

11 Mai 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social și pentru parinți.

Tema celor două zile de formare este  "Utilizarea în siguranță a Internetului. Prevenirea hărțuirii cibernetice. Jocuri pe calculator"

Formarea va fi furnizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 16 și 17  Mai   2018, în intervalul orar: 16:00-19:00 (cu pauze de cafea ).

Obiectivele training-ului sunt:

-     fie conștienți de existența conceptelor de "Internet securizat", "hărțuire cibernetică", "joc video";

-     să primească cunoștințe despre cauzele dependenței la diferite grupuri de vârstă;

-     cunoască tipurile de agresiune cibernetică;

-     să identifice cauzele, trăsăturile personale care stimulează utilizatorii online să se angajeze în hărțuire cibernetică;

-     să analizeze posibilul impact al jocurilor pe calculator asupra dezvoltării personale;

-     să se familiarizeze cu particularitățile dependenței la jucători;

-     creeze abilități de prevenire și de depășire a amenințărilor pe care utilizatorul le poate întâlni pe Internet.

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași , strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina)

Locurile sunt limitate, 25, prin urmare cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 15  Mai 2018  la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 589 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 09:19