FRUMOSS-Deschidere curs cameristă

23 Mai 2018

Luni, 21 mai 2018, a avut loc la Târgu Frumos deschiderea cursului de cameristă, în cadrul

proiectului FRUMOSS - Formarea Resurselor Umane,  Mediere, Orientare și Servicii Sociale, cod proiect 115113.

Cursul de calificare Cameristă, cod C.O.R./N.C 5142.1.1, este de nivelul 1 și are 360 de ore din care 120 de ore pentru teorie și 240 de ore pentru practică. Cursul se desfășoară în perioada 21 mai - 30 iulie 2018 și este gratuit pentru persoanele care aparțin grupului țintă al proiectului.

Orele teoretice vor avea loc în incinta Centrului Social Multifuncțional al Primăriei Târgu Frumos, iar orele practice se vor derula la Pensiunea Turistică Rami din satul Războieni, comuna Ion Neculce, județul Iași.

Cei 16 participanți vor fi formați de doamna Inculeț Simona-Carmen, profesor la Liceul Tehnologic Economic Virgil Madgereanu Iași.

Ocupaţia de cameristă  presupune o sferă largă de competenţe pentru desfăşurarea activităţii la locul de muncă.Camerista este persoana care efectuează diferite servicii de curățenie în spațiile hoteliere, în camerele clienților (personalul cazat în hotel), îngrijește garderoba și obiectele personale ale clienților (cu permisiunea și la cererea acestora), se ocupă de tot ceea ce reprezintă serviciile de igienizare, curățare și decorare a spațiilor hoteliere.

Proiectul FRUMOSS - Formarea Resurselor Umane  Mediere, Orientare și Servicii Sociale, cod proiect 115113 este implementat de către Centrul Dicezan Caritas Iași în parteneriat cu Primăria Târgu Frumos, Centrul Kinego - Recuperare Medicală și Școala Gimnazială „Ion Creangă” Târgu Frumos și se desfășoară în orașul Târgu Frumos, în perioada 12 februarie 2018-11 februarie 2021.

Proiectul este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Mai multe informaţii privind acest proiect puteţi obţine la numărul de telefon 0232-210085, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Radu Onișoru, manager proiect.

Citit 595 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Mai 2018 11:21