Oportunitate de formare mentoring

21 Septembrie 2018

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social.

Tema celor două zile de formare este  "Mentoring si Coaching". Trainingului  este o întâlnire de formare si sprijin pentru specialiștii din ONGuri. În timpul training-ului participanții vor putea să se familiarizeze cu particularitățile educației și dezvoltării copiilor din generația Z, să testeze instrumentele de coaching și metodele de mentorat.

Obiectivele traningului sunt :

1. Oferirea de cunoștințe despre tehnologiile de coaching și de mentorat în relatiile părinte – copil și părinte - mentor

2. Analizarea problemelor existente în relațiile părinților cu copiii

3. Elaborarea strategiilor de dezvoltare a competențelor necesare pentru mentori și părinți, pedagogi, îngrijitori, asistenti sociali etc.

4. Transferarea instrumentelor de comunicare, rezolvare a conflictelor și gestionare a situațiilor de stres

Formarea va fi furnizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 1  si 2  Octombrie 2018.

Ziua 1 de formare: 9.00-16:30.

Ziua 2 de formare: 10-16:30

Pauzele de prânz și cafea sunt asigurate.

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași, strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina).

Locurile sunt limitate la 20. Prin urmare, cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 28 septembrie 2018, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 867 ori