ACTIV la ecologizare

22 Octombrie 2018

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, în satul Cozmești din comuna Stolniceni-Prăjescu, s-a desfășurat, începând cu ora 10.00, prima acțiune de ecologizare din cadrul proiectului ACTIV-Acțiuni Comunitare pentru Toți-Incluziune pentru Viitor, subactivitatea 10.1, „ Acțiuni de implicare activă și voluntariat ale membrilor comunității în soluționarea problemelor cu care se confruntă comunitatea". Ceea ce s-a urmărit în cadrul acestei acțiuni a fost dezvoltarea în rândul membrilor comunității a capacității de a relaționa cu mediul şi de a identifica problemele pentru protejarea mediului înconjurător, dar şi sensibilizarea actorilor locali cu privire la conceptul de dezvoltare durabilă!

Antrenarea şi participarea întregii comunități a fost punctul forte al acestei activități. Îi felicităm pe cei aproximativ 100 de participanți (Centrul Diecezan Caritas Iași, Primăria comunei Stolniceni-Prăjescu, Asociația „Gipsy Eye”, colectivul de cadre didactice din cadrul Şcolii Gimnaziale Cozmeşti și a Grădiniței Cozmești, elevii, părinții, voluntarii) pentru aportul adus.

Le mulțumim tuturor celor care au participat şi s-au implicat ACTIV, dezvoltând motivația pentru cunoaşterea, ocrotirea şi conservarea mediului natural.

Proiectul ACTIV-Acțiuni Comunitare pentru Toți-Incluziune pentru Viitor, cod proiect POCU/140/4/2/115059, care se desfășoară în perioada 12.02.2018-11.02.2021, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se derulează pe o perioadă de 36 de luni.

Mai multe informaţii privind acest proiect puteţi obţine la telefon: 0232-210085; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoană de contact: Mariana Ursan, manager proiect.

Luiza Boboc, responsabil organizare evenimente

Citit 211 ori