Un nou start pentru specialiștii CID

01 Noiembrie 2018

În perioada 28-30 octombrie 2018, la pensiunea „Carmen Silvae” din Voroneț, 40 de angajați ai Centrului Diecezan Caritas Iași, din cadrul centrelor de îngrijire la domiciliu au participat la câteva zile de cunoaștere și împărtășire. Activitatea face parte din schema de implementare a planului strategic stabilit pentru perioada 2016-2021, organizată în cadrul proiectului „Susținere pentru dezvoltarea organizațională a Centrului Diecezan Caritas Iași”, finanțat de organizația Renovabis, din Germania.

Pe parcursul anului, echipei Programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” s-au alăturat persoane noi, care, alături de colegii lor, zilnic se pun în slujba celor singuri, bătrâni și bolnavi, izolați la pat sau la domiciliu. Astfel, această întâlnire a oferit posbilitatea fiecăruia de a afla mai multe lucruri despre colegii din cele 9 centre regionale. Drumețiile, incursiunile în lumea poveștilor, teatrul, muzica, fotografia și bucuria participanților au făcut ca aceste zile să fie cu adevărat rodnice. Programul pregătit pentru cei prezenți i-a provocat să-și depășească limitele personale, a creat ocazii de împărtășiri și a consolidat relații.

Centrul Diecezan Caritas Iași investește în specialiștii care zi de zi sunt alături de cei aflați în nevoie și îi susține în activitatea lor, prin sesiuni de formare, de cunoaștere și coeziune pentru angajații organizației.

Citit 343 ori