Formare pentru specialiștii din domeniul social

23 Ianuarie 2019

Centrul Diecezan Caritas Iași prin intermediul proiectului D.A.R.E., proiect impelementat de către Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, în colaborare cu Caritas Austria, organizează două zile de formare pentru specialiștii din domeniul social.

Tema : Trainingul”  Managementul stresului și bazele comportamentului asertiv”

Scopul formarii: Trainingul are ca scop creșterea gradului de conștientizare a participanților asupra diferitor tipuri de factori de stres și influența lor asupra stării psiho-emoționale și fizice a unei persoane; cunoașterea tipurilor de stres, cauzele stresului, metodele de optimizare a nivelurilor de stres; de asemenea dezvoltarea abilităților de autoreglare și folosirea comportamentului asertiv pentru a preveni stresul excesiv.

În timpul trainingului, participanții vor putea să:

·         să înțeleaga  mecanismul stresului pentru a învăța să-l gestioneze ;

·         isi  insuceasca  cele mai bune metode de autoreglare;

·         sa inteleaga practica comportamentului asertiv (încrezător) ca mijloc de prevenire a stresului excesiv.

Formarea va fi furnizată de către partenerii de la SOS Satele Copiilor Ucraina și va fi organizată pe parcursul a două zile, 4  si 5   Februarie   2019,, programul de formare fiind 10:00- 17 :00 in ambele zile . (pauzele de pranz si cafea sunt asigurate ).

Cele două zile de formare vor avea loc la sediul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași , strada Oltea Doamna, nr. 3 (în spatele Bisericii Catolice din Nicolina)

Locurile sunt limitate, 20,  prin urmare cei care sunt interesați de acest training sunt rugați să confirme prezența până la data de 1 Februarie    2019  la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de telefon 0729 55 00 70, Hurduc Mihaela-coordonator local D.A.R.E.

La finalizarea training-ului, participanții vor primi un certificat de participare.

Vă așteptăm cu drag!

Citit 299 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2019 10:39