De Paște, pentru familii! Campanie de strângere de fonduri cu ocazia Sărbătorilor Pascale Ediția a treia

26 Aprilie 2019

 

     Campania de strângere de bunuri inițiată de Centrul de Resurse pentru Familii, program social din cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii al Centrului Diecezan Caritas Iași, a ajuns anul acesta la cea de-a treia ediție.

    „De Paște, pentru familii” a plecat de la ideea de a atrage alături de noi atât voluntarii, cât și sponsorii, oamenii din comunitate și bineînțeles, beneficiarii, astfel încât cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale să putem oferi pe lângă zâmbete și căldură sufletească și cadouri pentru copii ori pachete cu alimente neperisabile, îmbrăcăminte/încălțăminte pentru familiile aflate în dificultate.

    Derulată în perioada 11 aprilie 2019 – 25 aprilie 2019 și intitulată sugestiv „De Paște, pentru familii!”, campania a avut ca principal scop sprijinirea unui număr de 25 de familii aflate în dificultate. Campania a ajutat la îmbunătățirea nivelului de trai al beneficiarilor noștri, cu atât mai mult cu cât Sărbătorile Pascale ne îndeamnă spre ajutorare și sprijin reciproc.

    Am pornit astfel pe ulițele comunelor din jurul Iașului ajungând atât în sate îndepărtate precum, Ciocârlești, Cotu lui Ivan, Popricani, Probota, Dancu, cât și pe străzile orașului Iași. Voluntarii energici au întâlnit nu doar copii mai mici și mai mari ci și părinți preocupați și îngândurați din cauza lipsurilor materiale, ori bătrâni cu mâini muncite și fețe brăzdate de trecerea anilor, a căror poartă rar s-a deschis pentru a primi vizitatori.

    Ne bucurăm să vă dăm de veste că, alături de oamenii frumoși și implicați, am sprijinit prin intermediul campaniei 25 de familii beneficiare ale Centrului de Resurse pentru Familii care au primit pachete, cadouri, îmbrățisări, zâmbete și lumină în casele lor.

    Prin intermediul campaniei „De Paște, pentru familii!” am strâns alături de noi nu doar donații ce au constat în alimente neperisabile, dulciuri, jucării, îmbrăcăminte etc, ci și o sumă de 500 de lei donație cu care am reușit să completăm pachetele. Beneficiarii centrului nostru vor avea așadar parte anul acesta de sărbători dacă nu cu adevărat liniștite, măcar mai calme și cu mai multă lumină.

    Campania de Paște a adus mult mai multe bucurii, mult mai multe speranțe și mult mai multe suflete au fost încălzite cu darurile primite de la cei cu suflet mare. Mulțumim cu plecăciune tuturor persoanelor ce au ales să ne sprijine anul acesta, mulțumim celor care au donat sau au achiziționat aranjamente, mulțumim voluntarilor că ați ales să vă implicați în această campanie, alături de noi. Mulțumim pentru toate emoțiile trăite în această perioadă, împreună am reușit să aducem bucurie, lumină în casele oamenilor care trăiesc vremuri grele dar cel mai valoros și de neprețuit a fost să vedem cum copilașii se bucurau de toate darurile aduse. Mulțumim din suflet pentru că am putut oferi atmosfera de Sărbătoare acolo unde nu se simțea.

           „Sărbători fericite alături de oamenii dragi!” din partea echipei Centrului de Resurse pentru Familii.

 

            Coordonator/Asistent Social–Program Centrul de Resurse pentru Familii – Claudia Ciocan

 

 

           

 

Citit 1148 ori Ultima modificare Vineri, 26 Aprilie 2019 09:27

Calendar

« Aprilie 2021 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30