Gala Voluntarilor 2019

11 Decembrie 2019

În fiecare an, pe 5 decembrie sărbătorim Ziua Internațională a Voluntarilor, un prilej de a celebra munca în folosul celorlalți și valorile voluntariatului. Anul acesta, Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat pe 9 decembrie un eveniment dedicat voluntarilor care activează în programele sociale: Gala Voluntarilor, ediția a 17-a.

Activitatea de voluntariat pentru asociația noastră înseamnă ajutorarea semenilor mai puțin norocoși; pentru voluntari presupune interacțiune, spirit civic și organizatoric, colaborare, inițiativă, responsabilitate, factori deosebit de importanți în conturarea valorilor sociale. Echipa Centrului Diecezan Caritas Iași a adus recunoștință voluntarilor ce s-au evidențiat anul acesta prin dăruire și  implicare.

Tematica de anul acesta a fost ,,hai-hui în lumea poveștilor”, o petrecere plină de culoare, personaje și creativitate. Am petrecut împreună o seară magică, plină de emoții, zâmbete și recunoștință.

Astfel, avem bucuria ca anul acesta distincția de ,,voluntarul anului” să fie oferită mai multor voluntari în funcție de programul în care activează și anume:

Lucaci Mădălina - Centrul de Resurse pentru Familii

Șerban Doroftei - Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri  Don Bosco” din Iași

Munteanu Narcisa - Centrul de Îngrijire la Domiciliu din Iași

Anton Barticel - Centrul de Plasament  Sfântul Iosif”

Alexandra Huțanu pentru implicare deosebită în evenimentele organizate de asociația noastră.

De asemenea, am oferit un premiu de recunoștință doamnei Mariana Teleru care timp de doi an a fost voluntar activ în cadrul mai multor programe Caritas.

Vă mulțumim, dragi voluntari pentru toate lucrurile minunate pe care le faceți, pentru toată energia cu care ne încărcați și nu în ultimul rând, mulțumim pentru că ne-ați ales.

Aducem mulțumiri deosebite și partenerilor evenimentului: PhotoSmart Agency și Cofetăria Frișcot.

Citit 635 ori

« August 2020 »