Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun!

11 Decembrie 2019

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Duminică, 15 decembrie vă invităm la concertul caritabil de colinde dedicat bunicilor singuri

 

Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun!

 

Bucuria Naşterii Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos este un prilej de veselie pentru cei mai mulţi dintre noi. Aşteptăm cu nerăbdare să petrecem timp cu familiile noastre, să ne bucurăm împreună de masa de Crăciun, să despachetăm cadourile şi să depănăm amintiri alături de cei dragi. Din nefericire, sunt persoane pentru care Crăciunul este perioada anului când simt mai tare ca oricând singurătatea şi neajunsurile materiale.

 

În acest scop, Centrul Diecezan Caritas Iași organizează concertul caritabil  Și bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun”, eveniment filantropic organizat cu ocazia sărbatorilor de iarnă care ne invită să fim mai aproape de bunicii uitați și singuri ale căror suflete de copii nu au încetat să îl aștepte pe Moș Crăciun.

 

Evenimentul va avea loc duminică, 15 decembrie 2019 începând cu ora 12.00 la Parohia Romano-Catolică Sfânta Tereza a Pruncului Isusdin Iași. Recitalul muzical va fi susținut de corul format din voluntarii Centrului Diecezan Caritas Iași, dirijor - artista canto clasic Andreea Miler, ce vor interpreta colinde menite să ne insufle magia sărbătorilor de iarnă.

 

Cu ajutorul dumneavoastră, le vom oferi bucurie, speranță, căldură în suflete, uitând pentru puțin timp de povara bătrâneții. Toate fondurile colectate vor fi utilizate pentru: oferirea de bunuri și cadouri celor 50 de vârstnici care beneficiază de servicii sociale și socio-medicale în cadrul Centrului de Îngrijire la Domiciliu Iași.

 

Astfel, îndemnăm toate persoanele care își aduc aminte cu drag de bunicii lor să-și îndrepte atenția și iubirea către vârstnicii neajutorați. Pentru o zi putem deveni spiridușii Moșului, oferindu-le un mic suport acestor bătrânei care au mare nevoie de noi.

 

Vă așteptăm la concert să aducem voie bună și izvor de bucurie celor încercați de greutățile vieții!

Citit 540 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Decembrie 2019 14:42

Calendar

« August 2020 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
X

Right Click

No right click