Pentru unii oameni merită să te topești !

17 Decembrie 2019

Anul acesta copiii de la Centrul de Resurse pentru Copiii și Tineri „Don Bosco” Iași, au ales să-și exprime recunoștința față de cei ce i-au ajutat și le-au fost alături pe tot parcursul anului, prin intermediul unei piese de teatru cu titlul ,,Regatul de Gheață”. Mesajul acesteia a fost: ,,Pentru unii oameni merită să te topești”. Așa  am călătorit împreună cu Olaf, Elsa, Ana, Cristof și multe alte personaje într-o lume a poveștilor care a devenit o realitate. Am învățat împreună că dragostea adevărată este atunci când îți pui aproapele pe primul loc, așa cum o fac zilnic cei ce sunt alături de copiii de la Centrul de Resurse pentru Copiii și Tineri „Don Bosco” Iași.

Din piesa de teatru nu a lipsit și cel mai important moment care se sărbătorește iarna, și anume, acea seară în care steaua luminoasă ne-a vestit Nașterea Domnului Isus Cristos. Prin această scenă copiii au transmis  și învățat  că cel mai important dar de Crăciun este cel venit din suflet și că prin intermediul lui noi vestim Nașterea Domnului.

Acest Crăciun este despre puterea inimii, puterea iubirii față de aproape care poate face minuni, care topește orice gheață, care mută munți și mai presus de toate unește destinele oamenilor.

De la serbare nu a lipsit Moș Crăciun, care a sosit cu darurile mult visate. Moșul nu se putea descurca fără ajutorul spiridușilor săi care au adoptat scrisorile copiilor și cărora le mulțumim din suflet că au ales ,,să se topească” pentru copiii noștri.

Uite, că a trecut un an, un an plin de realizări, coborâșuri și urcușuri, un an în care speranța trăiește în sufletele noastre, un an în care copiii de la Centrul de Resusrse pentru Copiii și Tineri „Don Bosco” Iași au luptat pentru visurile lor împreună cu familia, prietenii, voluntarii, colaboratorii și directorii organizației.  Prin urmare, sincere mulțumiri aducem colaboratorilor noștri de la Veoneer, Cheffa, Imperia Imobiliare, My Happy Market, Promoter, Asociația Issa-Beri, Continental Automotive România, organizaţiile germane de caritate Round Table Deutschland și  Ladies Circle Deutschland, Corala Universitas al Universității „Alexandru Ioan Cuza" Iași, Dieceza Romano-Catolică de Iași.

Mulțumim și voluntarilor care s-au implicat în activitatea de zi cu zi a Centrului. Fără voi nu am putea contrui o poveste care duce spre visuri realizate, nu am avea o viață plină de zâmbete și culoare.

De Crăciun, copiii de la Centrul de Resurse pentru Copiii și Tineri „Don Bosco” Iași vă mulțumesc pentru punțile pe care le-ați construit către sufletele lor, vă mulțumesc pentru tot ceea ce însemnați și  faceți pentru ei.

Vă urăm sarbători fericite!

Itcor Olga, Asistent social Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” Iași

Citit 749 ori

« Iulie 2020 »