27 Septembrie 2022
(0 voturi)

Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a demarat în luna septembrie 2022, a VII-a ediție a campaniei „Ghiozdanul cu rechizite”, campanie prin care am sprijin  40 de copii proveniți din medii defavorizate, în procesul educațional.

(0 voturi)

Vineri, 26.08.2022, începând cu ora 13:00, am ales să aducem din nou în același loc, familiile beneficiare și voluntarii Centrului de Resurse pentru Familii, pentru a realiza un antrenant schimb de experiență prin intermediul unei activități deschise.

(0 voturi)

Joi 28.07.2022, beneficiarii Centrului de Resurse pentru Familii s-au bucurat de un târg caritabil ce le-a oferit posibilitatea să-și aleagă bunuri precum îmbrăcăminte, încățăminte, jucării, rechizite.

(0 voturi)

Joi, 30.06.2022, începând cu ora 13:00, am ales să aducem din nou în același loc familiile beneficiare, copiii acestora și voluntarii Centrului de Resurse pentru Familii, pentru a realiza un antrenant schimb de experiență prin intermediul unei activități deschise atât din punct de vedere al temei, cât și din punct de vedere al dorinței de exprimare a persoanelor participante.

« Decembrie 2022 »