CONTRIBUȚIA TA CHIAR CONTEAZĂ

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru o cauză nobilă!

Conform Codului Fiscal, impozitul pe salariu sau pensie ne este reţinut în fiecare lună de către bugetul statului. Acum, cu prilejul campaniei Contribuția ta chiar contează ai șansa să contribui la susținerea cazurilor umanitare din comunitatea ta, alături de colegi și prieteni. Completând o singură dată declarația 230 pentru direcționarea a 3,5 % din impozitul pe venit, nu renunți la o parte din salariu sau pensie deoarece suma oricum ar fi mers la stat.

Cu acest prilej, până pe 25 mai 2021 poți să te alături cauzei noastre: oferirea unei mese calde zilnice pentru un copil defavorizat, beneficiar al Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri Don Bosco (din Iași și Buruienești, jud. Neamț), program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

La Don Bosco, zilnic 50 de copii cu vise mari încearcă să coloreze viața pe care o trăiesc. Ei sunt cei care au dorințe, aspirații și multe speranțe, deși copilăria lor este umbrită de lipsuri materiale, de situații familiale în dificultate, de condiții de locuit precare.

Este locul unde cei mici primesc înţelegere, afecțiune, îşi fac prieteni, capătă curaj să meargă înainte, făcând pași mici pentru o viaţă mai bună. Pictează, modelează, cântă, participă la diverse activități, învaţă unii de la alţii şi se bucură de roadele muncii lor. Merg împreună în tabere, la muzeu, la teatru, primesc ajutor în pregătirea temelor pentru acasă, consiliere psihologică, rechizite, hăinuţe, încălțăminte, jucării şi tot ceea ce le este necesar pentru a se putea considera copii normali”, așa cum spun ei. Îşi sărbătoresc împreună notele bune, micile reuşite de zi cu zi, ziua de naştere şi rezultatele la olimpiade, iar masa caldă zilnică pe care o primesc, poate fi, din păcate, singură hrană de care au parte întreaga zi.

Tot ce trebuie să faci pentru a contribui la oferirea mesei calde zilnice este:

1. Completează declarația 230 astfel: datele de identificare pe prima pagină sus și semnătura în partea de jos a paginii. Pe a doua pagină, codul numeric personal în dreapta sus și semnătura în partea de jos a paginii. Un reprezentant al asociației noastre are trecute datele pe fiecare declarație ca să o poată depune în numele tău la ANAF, ca împuternicit.
  2. Declarația poate fi trimisă la adresa Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi: str. Sărărie, 134, 700116-Iaşi, sau colectată de către noi. Suma corespunzătoare  va fi completată de către organele fiscale. Mai multe detalii, puteți găsi la nr. de telefon: 0720649613.

Denumire entitate non-profit:  CENTRUL DIECEZAN CARITAS IAŞI

Cod de identificare fiscală al entităţii non-profit:  4488681

Cont bancar (IBAN):  RO36BRDE240SV08119112400

„Dragă om mare, ajuta-mă să îmi îndeplinesc dorințele mele de om mic”.

Mulțumim pentru bunăvoința dumneavoastră și pentru spiritul de dăruire de care dați dovadă pentru a-i sprijini pe copiii aflați în suferință .

Descarca: declaratie 230 cu imputernicit.pdf