Acțiunea „O floare pentru o viață, de 21 de ani organizată de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași

09 Martie 2023

Odată cu venirea primăverii, ne-am propus să aducem un omagiu celor ce simbolizează începutul vieții și creația divină - mamele. Mamele sunt cele mai iubite ființe de pe pământ, sunt cele care poartă o dragoste necondiționată pentru pruncii lor, sunt primăveri însorite, tandre, curajoase, răbdătoare.

Cu ocazia zilei de 8 martie, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi, prin programul Centrul de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco” a derulat acţiunea de sensibilizare „O floare pentru o viaţă”, atât în Iași, cât și în Buruienești, jud. Neamț.

Cu prilejul acestei acțiuni, am bucurat proaspetele mămici din Maternitatea „Elena Doamna” Iaşi, Maternitatea „Cuza Vodă” Iași, bunicii de la Căminul de Bătrâni Sfântul Iosif din Iaşi și toate mamele și doamnele care ne sunt alături și fac posibilă realizarea misiunii noastre, oferindu-le flori, mărțișoare, mici daruri și un repertoriu muzical emoționant.

De asemenea, micuții beneficiari ucraineni au oferit câte o floare și un zâmbet din suflet doamnelor și domnișoarelor pe care le întâlneau pe stradă, cuprinse de rutina zilnică.

Acţiunea a devenit o tradiţie pentru programul nostru, scopul fiind acela de a sensibiliza comunitatea și de a conștientiza importanţa actului de a da viaţă.

Cu prilejul acestei acțiuni, au fost transmise cu multă emoție gânduri de recunoștință și iubire necondiționată. O floare pentru o viață” este un prilej emoționant de a spune mulțumesc” tuturor mamelor. Prin sacrificiul lor s-a născut viața și merită recunoștința noastră, a tuturor.

Dragi mămici, bunici, vă prețuim și vă dorim să fiți mereu o rază de lumină pentru cei dragi și pentru cei din jur. Mulțumim din suflet tuturor celor implicați și voluntarilor care ne-au însoțit în această acțiune.

Echipa Centrului de Resurse pentru Copii şi Tineri „Don Bosco”

 

 

Citit 243 ori Ultima modificare Luni, 13 Martie 2023 11:33
« Iunie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30