Vizita membrilor Asociației Issa Beri din Franța

11 Noiembrie 2021

 

 

La sfârșitul lunii octombrie, membrii Asociației Issa Beri ne-au fost alături timp de o săptămână în care am realizat numeroase activități și s-au pus bazele următoarelor proiecte de viitor. Pe parcursul șederii, partenerii noștri au avut ocazia să viziteze cele două centre ,,Don Bosco” din Iași și Buruienești, județul Neamț, Centrul de Plasament ,,Sfântul Iosif”, câteva familii beneficiare, dar și familia căreia i-au oferit o donație considerabilă pentru renovarea casei. Zâmbetele copiilor și familiilor care i-au primit cu bucurie în case le-au încălzit sufletele și i-au impresionat cu modestia și simplitatea lor. Au fost întâmpinați cu multă ospitalitate, au aflat detalii despre comunitățile vizitate, pornind de la istorie, la identificarea problemelor cu care se confruntă oamenii.

 De asemenea, au avut ocazia să viziteze mai multe obiective turistice din județul Iași și din județul Neamț: Universitatea ,,Alexandru Ioan Cuza”, Mănăstirea Cetățuia, Manastirea Frumoasa, Gradina Botanică, Catedrala Romano-Catolică, Mănăstirea Golia, Biserica ,,Trei Ierarhi”, Mănăstirea Agapia, Cetatea Neamțului.

 Clipe care hrănesc sufletul cu bucurie au fost dăruite în aceaste zile petrecute împreună în care ne-am simțit extraordinar de bine și am consolidat relația de prietenie și parteneriat. Vom avea multe alte proiecte împreună, iar colaborarea noastră va continua cu mare încântare.

 Membrii Asociației Issa Beri desfăşoară o activitate deosebită pentru că o fac din inimă, cu multă bunăvoință şi entuziasm. Vă mulțumim pentru tot ceea ce realizați în favoarea beneficiarilor noștri care zi de zi ne oferă lecţii de viaţă cu adevărat valoroase şi convingerea de a continua.

 Să ne ajute Dumnezeu să fim în continuare izvoare de credință, iubire, respect și ajutorare pentru oamenii aflați în suferință

   

 

 

 

 

 

 

Citit 472 ori Ultima modificare Joi, 11 Noiembrie 2021 08:30
« Februarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28