(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași vă invită și în acest an, ca în timpul Postului Mare, să vă îndreptați privirea și inima către persoanele în vârstă care se găsesc în suferință, sprijinite prin Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”.

În perioada 1 decembrie 2020 - 31 ianuarie 2021 s-a desfășurat campania

Întoarce-ți privirea spre casă! destinată programului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași

Campania Întoarce-ți privirea spre casă! a fost organizată pentru a sprijini Programul „Servicii de Îngrijire la Domiciliu” din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi şi a reprezentat participarea credincioşilor la susţinerea activităţii centrelor regionale de îngrijire la domiciliu care funcţionează în Dieceza de Iaşi. Mulți oameni de bine din diaspora ni s-au alăturat pentru a oferi un sprijin bătrânilor aflați în suferință. În anul 2020 am oferit servicii medicale și sociale unui număr de peste 1200 de vârstnici din aproximativ 30 de localități din regiunea Moldovei.

(0 voturi)

Să simţim empatie şi înduioşare!

La iniţiativa Sfântului Ioan Paul al II-lea, pe 11 februarie 1992 a fost instituită Ziua Mondială a Bolnavului, zi care constituie o ocazie de a ne îndrepta atenția și iubirea spre condiţia celor aflați în suferință, începând de la rude, lucrători sanitari şi voluntari, pentru a aduce mulţumire pentru vocaţia primită de la Domnul de a-i însoţi pe fraţii bolnavi.

Înființarea Centrului de Îngrijire la Domiciliu Butea
Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași anunță înființarea Centrului de Îngrijire la Domiciliu Butea, județul Iași, începând cu 1 februarie 2021

« Februarie 2021 »