11 Octombrie 2022
(0 voturi)

În perioada 06-09 octombrie 2022, angajații Centrelor de Îngrijire la Domiciliu din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, au avut ocazia de a petrece cateva zile de formare și cunoaștere, la Bușteni.

10 Octombrie 2022
(0 voturi)

1 octombrie sărbătorim Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, zi prin care se dorește creșterea nivelului de conștientizare și empatie cu privire la calitatea vieții persoanelor de vârsta a treia, venind în sprijinul vârstnicilor prin intensificarea acţiunilor privind încurajarea unei vieți active și combaterea izolării sociale.

24 Septembrie 2022
(0 voturi)

Vineri, 23 septembrie 2022, a avut loc inaugurarea noului sediu al Centrului de Îngrijire la Domiciliu Săbăoani, din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași.

(0 voturi)

În perioada 19-20 august a avut loc Școala de Vară în Asistența Socială - Ediția a III-a, 2022 în care s-au dezbătut teme actuale precum: „Provocări profesionale în asistența socială. Tranziții spre practica reflectivă”,Nevoile personale și cerințele societății”,Provocări întâlnite în practica asistentului social. Strategii de combatere a stresului profesional”, Provocări în asistența socială a refugiaților ucraineni – experiențe din centrele de recepție și din comunitate”. Au fost prezenți peste 80 de participanți, cadre didactice universitare, profesori doctori, asistenți sociali practicieni din toate județele Moldovei, doctoranzi, masteranzi și studenți.

« Decembrie 2022 »