(1 Vot)

Sâmbătă, 28.03.2015, ora 18:00,  trupa de teatru a Centrului de Plasament "Sf. Iosif" din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași a  pus în scenă piesa intitulată „Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, de Paul Zindel.
Spectacolul face parte din Proiectul de educație prin teatru „Dă mai departe!”, proiect  derulat în parteneriat cu Facultatea de Teatru și cu sprijin financiar  acordat de către Asociația Renovabis Germania.
Evenimentul a avut loc  în Sala „Studio” din cadrul Universității de Arte „George
Enescu” Iași - Facultatea de Teatru.

(3 voturi)

Zilele petrecute la Timişul de Sus au fost foarte frumoase. Pentru patru zile am fugit de Iaşi ca să ne recreem şi să respirăm un aer curat. Când am plecat din Iaşi era o căldură sufocantă, dar când am coborât din maşină în Timişul de Sus am început să tremurăm de frig; era foarte mare diferenţa de temperatură. A doua zi ne-am trezit de dimineaţă, pregătite mai mult sau mai puţin de o drumeţie pe munte. După micul dejun am plecat spre Poiana „Trei Brazi” şi „Cheile Râşnoavei”. Am început dimineaţa cu paşi mărunţi pe munte; am obosit repede nefiind obişnuite cu muntele dar nu ne-am lăsat învinse. Marcelina şi Ana, cele mai mici dintre noi, erau cercetaşii grupului, mergeau puţin înainte şi se uitau după semnele specifice traseului nostru; au fost pline de viaţă în această drumeţie.

(3 voturi)

Anul acesta, de 1 iunie, ne-am propus să reamintim şi adulţilor că suntem cu toţii copiii lui Dumnezeu şi să-i provocăm să uite măcar pentru un moment de dificultăţile vieţii. Astfel, copiii şi tinerii de la Centrul de Plasament „La Salle” al Congregaţiei Fraţii Şcolilor Creştine, şi Centrul de Plasament „Sf. Iosif” al Centrului Diecezan Caritas Iaşi, costumaţi în clovni au sărbătorit ziua copilului oferind şi culegând zâmbete.

(3 voturi)

Duminică, 30 mai 2010, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, a organizat spectacolul intitulat „Sărbătoarea copilăriei”. Evenimentul a fost găzduit de Casa de Cultură a Studenţilor din Iaşi, iar protagoniştii spectacolului au fost copii de la şapte centre de plasament ale DGASPC Iaşi. Micii artişti au prezentat scenete, cântece şi poezii, dansuri moderne şi populare, valsuri şi dansuri orientale pentru a serba în avans ziua de 1 iunie, ziua internaţională a copilului.

« Septembrie 2017 »