(0 voturi)

Centrul de Resurse pentru Familii, program integrat în cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii, al asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, a sărbătorit Ziua Internațională a Toleranței, o zi în care ne-am adus aminte, părinți și copii, bunici și nepoți, că suntem cu toții egali și că împreună, putem crea o comunitate unită și de ce nu, tolerantă.

Ziua Internațională a Toleranței, sărbătorită în acest an de beneficiarii Centrului de Resurse pentru Familii a adus la un loc participanți mai mici sau mai mari, cu experiențe vaste de viață, participanți care au venit cu o încărcătură emoțională puternică în ceea ce privește toleranța și modalitățile de a fi/a nu fi tolerant.

(0 voturi)

Proiectul “Integrare activă prin educaţie şi implicare socială!”, finanţat prin intermediul Consiliului Judeţean Iaşi, a organizat în luna octombrie ultimele două grupuri de suport centrate pe depăşirea situaţiilor de dificultate prin schimbarea modului de abordare a propriei persoane în relaţia cu sine şi cu cei din jur, având la bază teme diferite și participanți din trei centre sociale integrate în cadrul Departamentului de Copii, Tineri, Familii, Caritas Iași și anume: Centrul de Resurse pentru Familii, Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” și Centrul de Plasament „Sf. Iosif”.

(0 voturi)

Vineri, 11.09.2015, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Centrului Diecezan Caritas Iași, a derulat o activitate educativă și de suport menită să vină în sprijinul a 30 de copii provenind din familii defavorizate.

(0 voturi)

Vineri, 15 mai 2015, Centrul de Resurse pentru Familii a sărbătorit Ziua Internațională a Familiei printr-o activitate inedită numită sugestiv „Povestea familiei mele”, activitate în cadrul căreia copiii, părinții și voluntarii au devenit personaje animate, eroi ai propriilor povești de viață, împărtășind astfel păreri, idei, opinii și experiențe care au dus la un moment dat la schimbări semnificative în procesul de maturizare al fiecăruia.

« Septembrie 2017 »