Pentru că:

- Viaţa unui copil poate să se schimbe cu ajutorul tău;

- Cunoşti copii deosebiţi care au nevoie de ajutorul tău;

- Îţi dezvolţi creativitatea şi capeţi încredere în tine;

- Beneficiezi traininguri de educaţie non-formala şi de animaţie;

- Înveţi ce stă în spatele unui joc şi cum să creezi chiar tu astfel de activităţi;

- Câştigi experienţa în lucrul cu copiii;

- Ai ocazia să faci parte dintr-o echipă de voluntari romani şi străini;

- Faci parte dintr-o echipă tânără, dinamică şi creativă, dornică să contribuie la dezvoltarea ta personală și profesională.

1. Departamentul educaţional - se ocupa strict de oferirea de sprijin educaţional copiilor din cadrul centrelor de zi, aceştia se ocupa de copii în mod programat astfel încât fiecare voluntar să se ocupe de o echipă de copii, care să fie sprijiniţi în funcţie de necesităţile fiecăruia.

2. Departamentul de P.R şi strângere de fonduri - acest departament se va ocupa de căutarea şi menţinerea relaţiilor cu donatorii individuali, în acest sens voluntarii de pe acest departament vor trimite informaţii despre beneficiarii încadraţi în programul “SUSŢINE UN DESTIN”.

3. Departamentul de animaţie acest departament se va ocupa de partea recreativă a programului din cadrul centrului, în acest sens voluntarii din acest departament vor fi formaţi pentru a furniza servicii de animaţie pentru momentele de acest gen din cadrul centrului dar şi pentru alte momente cum ar fi: spectacole, campusuri şi serbări.

4. Departamentul social - acest departament se va ocupa strict de partea socială a serviciilor furnizate de către centru, în acest sens se vor ocupa de documentaţia necesară pentru dosarele beneficiarilor, de completarea lor periodica în sensul actualizării continue a datelor, vor introduce în baza de date a beneficiarilor situaţiile care îi caracterizează.

Transformă câteva ore pe săptămână din timpul tău liber în suport educaţional pentru copiii din centrele noastre!

Dacă te-am convins, aşteptăm să ne contactezi.