Articole filtrate după dată: Octombrie 2019
28 Octombrie 2019 In Noutati si evenimente

Duminică, 17 noiembrie 2019, începând cu ora 19.00 după Sfânta Liturghie de la ora 18.00, va avea loc acțiunea „Un milion de stele” organizată de Centrul Diecezan Caritas Iași la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară, Maria, Regină” din Iași și în Parohiile unde Centrele de Îngrijire la Domiciliu își desfășoară activitatea.

28 Octombrie 2019 In Noutati si evenimente

„Se spune că o îmbrățișare călduroasă îți prelungește viața cu o zi” (Paolo Coelho)

 

Vineri, 25 octombrie 2019, începând cu ora 15:00, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Domeniului Copii, Tineri, Familii din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași a organizat un antrenant grup de suport cu beneficiarii adulți alegând o temă de discuție aparent accesibilă, „Puterea unei îmbrățișări”, însă care a adus cu sine trăiri puternice, stări și sentimente diferite.

28 Octombrie 2019 In Noutati si evenimente

 

Vineri, 25 octombrie 2019, a avut loc examenul final pentru cursul de Tehnician Maseur la care au participat 14 angajați și voluntari din cadrul Centrelor de Îngrijire la Domiciliu ale Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Scopul cursului a fost de a învața și aprofunda metodele și tehnicile de masaj sub îndrumarea specialiștilor, pentru ca, apoi, să fie puse în practică în sprijinul beneficiarilor care se confruntă cu probleme de natură socio-medicală.

21 Octombrie 2019 In Noutati si evenimente

În data de de 21 octombrie 2019 s-a lansat Medodologia de derulare a Concursului de planuri de afaceri nr 2 Organizat în cadrul proiectului “AMIC - Acțiuni Multiple și Integrate pentru Comunitate”