(0 voturi)

Aniversarea a 30 de ani de la înființarea Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a fost planificată pe 4 aprilie 2020 la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași și ulterior pe 10 octombrie la Sanctuarul Marian Cacica - Basilica Minor din Suceava. Lucrătorii Caritas, voluntarii, beneficiarii și colaboratorii organizației ar fi trebuit să participe la Sfânta Liturghie solemnă, moment de mulțumire lui Dumnezeu pentru ceea ce a realizat în 30 de ani de activitate în favoarea celor nevoiași, sub privirea și ocrotirea preasfintei Fecioare Maria, Regina Sfântului Rozariu.

(0 voturi)
Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco”, prin componenta de Parenting al programului DARE, a organizat un training pentru părinți cu tema ,,Părinții, baza de siguranță a copiilor”.
A fost abordată această temă foarte interesantă și benefică atât părinților cât și copiilor, unde au învățat cum să acționeze în unele situații pentru a oferi o educație corectă copiilor lor și cum să le fie alături în anumite circumstanțe... Un moment de comuniune în care părinții au împărtășit unele experiențe trăite împreună cu copiii. ��
Mulțumim doamnei psiholog Oana Huzum pentru că a acceptat invitația de a susține acest curs pentru părinți!

(0 voturi)

În perioada octombrie 2020 - septembrie 2021, Asociația CENTRUL DIECEZAN CARITAS IAŞI implementează proiectul „Integrare activă prin educație și implicare socială!”

Scopul principal al acestui proiect este de a dezvolta un program de integrare socială structurat pe: dezvoltarea personală prin îmbunătățirea abilităților și cunoștințelor în domeniul IT, întărirea suportului emoțional, creșterea accesului la informații sigure, creșterea importanței acordată educației și dezvoltare comunitară prin conștientizarea implicării în viața comunității.

(0 voturi)

Centrul de Plasament Sfântul Iosif” este un program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași menit să vină în sprijinul copiilor și tinerilor proveniţi din familii cu situaţii sociale deosebit de dificile.În prezent, 12 tinere adolescente beneficiare,cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani,găsesc în cadrul centrului o comunitate de viaţă şi de iubire, o altfel de familie care le oferă un sentiment de siguranţă şi încredere.