(0 voturi)

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs a trei posturi pentru Centrul de Ingrijire la Domiciliu Butea:

(0 voturi)

Asociația Caritas Solidaritate, în prezent Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași a luat ființă la începutul anului 1990.

(0 voturi)

An de an, luna decembrie ne transpune într-o lume magică și ne invită să ne deschidem inimile pentru a dărui speranța aproapelui nostru, dar anul acesta știm cu toții că este ALTFEL. Pandemia a dat naștere unui personaj invizibil, dar atât de vestit printre oameni, numit “CoviGrinch”, care a încercat să ne fure bucuria Sărbătorilor de iarnă. Acest “CoviGrinch” însă nu a știut că la Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri ,,Don Bosco” Iași îl așteaptă niște luptători curajoși pregătiți să aducă magia și bucuria Crăciunului în sufletele oamenilor. Aceștia au stat mereu înarmați cu BUNĂTATE, SPERANȚĂ, IUBIRE, BUCURIE și CREDINȚĂ, armele perfecte pentru a duce misiunea până la final.

(0 voturi)

Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie nemărginită în sufletele oamenilor de pretutindeni, dar în special în sufletele celor mici. Pentru copiii beneficiari ai programelor noastre, dar și pentru mulți alții aflați în nevoie, luna decembrie a însemnat magie, zâmbete, mulțumire, vise împlinite. Cu ajutorul oamenilor de bine, am adus în casele lor lumina carității și bucuria Nașterii Domnului.

« Ianuarie 2021 »