Team Building „Îndrăznim să muncim fericiți” - Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași - 28 - 30 septembrie 2022

05 Octombrie 2022

 

    În perioada 28 - 30 septembrie 2022, echipa din cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii, a Programului de Intervenții în Situații de Urgență și Calamități Naturale, a Centrului de Îngrijire la Domiicliu Iași, precum și alte departamente ale Asociatiei Centrul Diecezan Caritas Iași (voluntariat, formare profesională, juridic, financiar) au participat la câteva zile de comuniune deosebite, trăind un adevărat climat de familie în cadrul Team Building-ul Îndrăznim să muncim fericiți, ce a avut loc la Bușteni.

    Am avut ocazia de a ne conecta și de a ne cunoaște mai bine, de a ne descoperi pe noi înșine, dar și unii pe alții. S-a creat un mediu suportiv și armonios în cadrul căruia fiecare a putut fi privit dincolo de funcția pe care o are și mai aproape de omul care este.

   Prin prezența doamnei Cristina Elena Neguț, trainer și formator, am primit toate informațiile și meșteșugurile care ne vor fi de folos, atât în viața profesională, cât și pe plan personal, în a dezvolta și menține relații vii, sănătoase și armonioase. Zilele de formare ne-au oferit posibilitatea de a privi în oglinda ceea ce suntem ca organizatie, ceea ce suntem ca și specialisti în cadrul acesteia și rolul pe care fiecare îl are în a construi, a crede și a simti la fel în cadrul aceleeași familii caritasiene.

   Laitmotivul a fost comunicarea, poate o noțiune prea des întâlnită în zilele noastre, însă atât de putin cunoascută în profunzime. Tocmai către asta am țintit în cadrul zilelor de formare destinate echipei Caritas Iași: să înțelegem ce anume din comunicare lipsește, cum să oferim și să primim feedback, cum anume să facem față perioadelor de furtună din cadrul echipelor, care sunt nevoile și cum reușim să consolidăm echipa.

   Și cum nimic nu se poate construi fără a avea aceleasi valori, am avut onoarea ca printre noi să fie și pr. Egidiu Condac, care ne-a reamintit și exemplificat valorile Caritas, valori care ne unesc în misiunea pe care o avem.

   Pe lângă tot ceea ce a însemnat sesiunea de formare, am avut ocazia de a vizita câteva obiective turistice din zona, bucurându-ne și admirând frumusețile naturii.

   Am îndraznit să visăm împreună, am îndrăznit să ne spunem” fiecare experiențele, aspirațiile și așteptările.

   Vă mulțumesc pentru aceste zile petrecute împreună, pentru mărturia voastră și pentru tot binele și frumosul pe care îl transmiteți în jurul vostru, pentru toate luptele și grijile, pentru perspectivele voastre în care va fi mai mult A FI prin trăirea și asumarea nevoilor, creând legături sănătoase cu cei din jur. Va multumesc mult și Domnul să ne ajute să fim ceea ce suntem după planul său! (Pr. Iosif Iacob – director al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași).

   Dragi lucrători din cadrul asociației, realizați o misiune cu țeluri mult mai înalte decât îndeplinirea unei profesii, pentru a vă câștiga existența. Datorită vouă, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași se dezvoltă și își îndeplinește misiunea în societatea unde este prezentă și acționează. Vă mulțumim!

 

Citit 511 ori
Mai multe din această categorie:
« Ianuarie 2023 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31