Mărțișor în dor de tradiții

02 Martie 2020

Mărțișor în dor de tradiții

 al treilea eveniment din seria celor 30 organizate cu prilejul anului jubiliar Caritas - 30 de ani de caritate

 

Ca în fiecare an, primăvara este vestită de mărțișoare, de fire albe și roșii unite într-o armonie perfectă. Anul acesta, în dor de tradiții, beneficiarii alături de voluntarii și angajații asociației noastre au intrat în atelierul de creație și au confecționat manual mărțișoare, în dor de tradiții. Simbolul mărţişorului face trimitere la credinţă, unitate, iubire pentru semeni.

Astfel, am reușit și noi să transformăm mărțișorul în fapte bune. Duminică, 23 februarie la  Catedrala „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași a avut loc evenimentul caritabil „Mărțișor în dor de tradiții ” ce a avut drept scop susținerea cauzelor promovate de Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” (din Iași și Buruienești), Centrul de Resurse pentru Familii și Centrul de Îngrijire la Domiciliu. Cu fondurile obținute (2600 lei proveniți din vânzarea mărțișoarelor și donații) ne dorim să aducem  primăvara în casele și sufletele lor, ne dorim să oferim zâmbete pentru copii, liniște sufletească pentu familiile defavorizate și strângeri de mână pentru vârstnicii singuri).

Gândul nostru de recunoștință se îndreaptă către Catedrala „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași, gazda evenimentului care de fiecare dată ne este alături și promovează cauzele noastre, tuturor celor care au ales să se întoarcă la tradiții, oferind prin achiziționarea mărțișoarelor o bucurie beneficiarilor noștri, dar nu în ultimul rând, voluntarilor și angajaților Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași pentru implicare și devotament.

 Doar împreună reușim să schimbăm destine!

 

 

Citit 649 ori
« Decembrie 2022 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31