Anunț Angajare ASISTENT SOCIAL

25 Mai 2020

Centrul Diecezan Caritas Iași anunță scoaterea la concurs a unui post de ASISTENT SOCIAL  (cu norma de 7 ore, pentru o perioadă de 10 luni- incepând cu data de 15 iunie  2020) în cadrul unui proiect finanțat prin PROGRAMUL OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, Apel de proiecte nr. POCU/140/4/2/ Dezvoltare Locală Integrată (DLI 360 grade) în comunitățile marginalizate. Activitatea,  se va realiza în comuna Stolniceni Prăjescu, jud. Iași.

Cerințe:

·         Studii superioare – asistență socială;

·         Experiență profesională de cel puțin 2 ani în domeniu social;

·         Aptitudini de comunicare, planificare și negociere;

·         Seriozitate, dinamism, meticulozitate și adaptabilitate;

·         Abilități de organizare a resurselor și de stabilire a priorităților;

·         Capacitate de analiză și sinteză, capacitate de deducție logică;

·         Rapiditate și obiectivitate în luarea deciziilor;

·         Noțiuni de utilizare PC.

·         Permis de conducere cat. B

Descrirea postului: Realizează activitățile specifice asistenței sociale din cadrul proiectului; Se ocupă de identificarea și selecția beneficiarilor proiectului; Realizează anchetele sociale și evaluare socială a persoanelor beneficiare de îngrijire la domiciliu și recuperare medicală; Oferă informații despre serviciile oferite în cadrul proiectului persoanelor care aparțin grupului țintă și care sunt interesate de acestea; Aplică instrumentele de lucru specifice proiectului în  derularea activității;

·         Curriculum Vitae în format Europass

·         Copie după cartea de identitate;

·         Copie după actele de studii

·        Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul și dacă numele de pe  actele de studii nu coincide cu cel din cartea de identitate)

Data limită de trimitere a dosarului: 01 Iunie 2020,  Persoană de contact: Mariana Ursan- manager proiect,  tel: 0729550049

Persoanele ale căror dosare vor fi selectate, vor fi chemate la un interviu. Telefonic, se vor stabili ora și locul unde va avea loc interviul.

Citit 347 ori Ultima modificare Luni, 25 Mai 2020 15:00

« Septembrie 2020 »