Curs de formare pentru angajații Caritas: COMUNICARE ȘI GESTIONAREA ECHIPELOR ÎN CADRUL SERVICIILOR SOCIALE

04 Noiembrie 2020

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială! a organizat pe 29 și 30 octombrie 2020 cursul Comunicare și gestionarea echipelor în cadrul serviciilor sociale”, dedicat angajaților din domeniu.

Cursul structurat pe 8 module: omul, gândirea, etica, echipa, comunicarea, capcanele, situațiile dificile și aspecte legate de leadership, a avut ca scop creșterea performanțelor personalului, a abilităților de comunicare și interacțiune dintre angajați. S-a urmărit de asemenea dobândirea de cunoștințe în domeniul comunicării organizaționale, gestionarea beneficiarilor dificili și a muncii în echipă în domeniul serviciilor sociale.

Cursul s-a desfășurat interactiv, prin discuții deschise, jocuri și muncă de echipă.

Mulțumim domnului Vlad Ropotică - Communication and Organizational Development, pentru că a acceptat invitația de a susține acest curs și de asemenea, mulțumim angajaților Caritas pentru participare.

Acest curs de formare profesională a fost organizat prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială!, finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile, în conformitate cu prevederile Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Citit 903 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Noiembrie 2020 13:11
« Decembrie 2022 »