Duminică, 13 decembrie, a avut loc „Târgul caritabil de Crăciun” organizat de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași

15 Decembrie 2020

Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” din Iași și „Centrul de Plasament Sfântul Iosif”, programe din cadul asociației Caritas, au marcat apropierea sărbătorilor de iarnă printr-o acțiune de solidaritate dedicată copiilor beneficiari care au nevoie constantă de sprijinul și atenția noastră. Cele două centre s-au transformat în ultima perioadă în Atelierele ,,Spiridușii Moșului”. Harnicii spiriduși (angajații, voluntarii și beneficiarii programelor) au confecționat cu mâinile lor dibace splendide decorațiuni de Crăciun.

Astfel, duminică 13 decembrie la Catedrala „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași a avut loc „Târgul caritabil de Crăciun” ce a avut drept scop strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați din cadrul Centrului de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco” din Iași și din cadrul Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”.

Cu acest prilej, am întărit ideea că împreună cu membrii comunității, prin sprijin, dăruire și implicare, putem schimba destinele copiilor aflați în suferință.

Acum în prag de sărbători, vom reuși să aprindem lumina carității în casele lor cu ajutorul sumei strânse din donații și achiziționare de obiecte (3000 lei).

Gândul nostru de recunoștință se îndreaptă către Episcopia Romano-Catolică de Iași, gazda evenimentului care de fiecare dată ne este alături și promovează cauzele noastre, tuturor celor care ne-au transmis un gând bun și au oferit o donație, dar nu în ultimul rând, voluntarilor și angajaților Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași pentru implicare și devotament.

Citit 560 ori Ultima modificare Marți, 15 Decembrie 2020 13:51

« Septembrie 2021 »