PROGRAM DE FORMARE DEDICAT ANGAJAȚILOR CARITAS CONSTRUIREA ȘI GESTIONAREA ECHIPELOR

22 Iunie 2021

Angajații Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială! au participat pe 17 și 18 iunie la programul de formare Construirea și gestionarea echipelor.

Cursul a avut ca scop dobândirea de cunoștințe și abilități de comunicare interpersonală și organizațională, de gestionare a echipelor, leadership și interacțiune în organizații non-profit. De asemenea, am avut ocazia să aflăm mai multe despre tipologiile de lideri și coechipieri, rolurile și funcțiile acestora. Cursul s-a desfășurat interactiv, prin discuții deschise, jocuri, studii de caz și muncă în echipă.

Mulțumim domnului formator Vlad Ropotică - Communication and Organizational Development, pentru că a acceptat invitația de a susține acest program de formare și de asemenea, mulțumim angajaților Caritas pentru participare.

Acest curs de formare profesională a fost organizat prin Proiectul Integrare activă prin educație și implicare socială!, finanțat de Primăria Municipiului Iași prin Programul pentru acordarea de finanțări nerambursabile, în conformitate cu prevederile Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

Citit 676 ori