Bucuria copiilor la Caritas!

04 August 2021

În perioada 26-30 iulie, în cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași s-a organizat o săptămână de activități interactive, educative și de promovare a voluntariatului pentru copiii angajaților.

Generozitatea, responsabilitatea, implicarea, respectul, dăruirea, bucuria de a face bine sunt atribute care își vor pune amprenta pe devenirea copiilor ca viitori cetățeni ai comunității locale. În acest scop, s-a organizat o săptămână de activități la Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași, pentru aprofundarea spiritului de solidaritate, voluntariat, filantropie și caritate. Cu totii putem învăța că a dărui înseamnă, de fapt, a te bucura și a zâmbi alături de semenii tăi zi de zi.

A fost o săptămână despre prietenie, bunăstare, clipe de neuitat, dar și cu amintiri prețioase, în care s-au derulat diverse activități distractive, interactive, educative: socializare și comunicare, organizarea de jocuri și ateliere diverse - pictură, dans, muzică, figurine din baloane, face-painting.

De asemenea, au cântat și au realizat felicitări hand-made pentru vârstnicii de la Caminul de Bătrâni Sfântul Iosif din Iași, cu prilejul Zilei Mondiale a Bunicilor și Bătrânilor, cărora au reușit să le umple sufletele de bucurie. În ultima zi de activități, copiii au pregătit limonadă rece, însoțită de zâmbete sincere, ce au oferit-o cu mare drag trecătorilor într-o zi foarte toridă de vară.

Cei mici au participat și la Sfânta Liturghie alături de părintele Iosif Iacob, directorul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, părintele Mihai Gălățanu, responsabil al Oficiului pentru Pastorația Bolnavilor și părintele Felix Roca, responsabil al Oficiului pentru Pastoraţia Copiilor, Tinerilor şi Asociaţiilor.

Mulțumim tuturor celor care au pășit alături de cei mici în povestea noastră! Bucuria copiilor să vă coloreze întreaga viața, oferindu-vă un strop din inocența și miracolul copilăriei. Un gând special de mulțumire și pentru voluntarii noștri dragi care ne-au sprijinit în organizarea acestor activități.

Vacanță plăcută dragi copii! Să fie un timp ideal pentru a explora, a crea și a învăța bucurându-vă de experiențele trăite.

Citit 844 ori
« Ianuarie 2023 »