Apel caritativ către comunităţile catolice din Diaspora

02 Decembrie 2021

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași inițiază și în acest an campania de strângere de fonduri

ÎNTOARCE-ȚI PRIVIREA SPRE CASĂ!

pentru a menține prezentă și vie în rândul credincioșilor, datoria de a fi alături de cei rămași singuri acasă. Trăim vremuri de grea încercare. Pandemia și-a pus amprenta asupra vieților noastre, lăsând un profund sentiment de durere, suferință și neputinţă, mai ales în rândul celor bătrâni și bolnavi, izolați în casele lor.

Apelăm la înțelegerea și bunăvoința dumneavoastră, dragi credincioși, membri ai comunităților catolice din Diaspora, pentru a oferi un sprijin bătrânilor în nevoie, cu prilejul campaniei de suflet Întoarce-ţi privirea spre casă! ce se  desfășoară în perioada 1 decembrie 2021 - 31 ianuarie 2022.

Ținând cont de restricțiile impuse de pandemie, puteți veni în sprijinul vârstnicilor și cu o donație în următoarele conturi, cu mențiunea Campania IPC.

Cont în Lei: RO36 BRDE 240S V081 1911 2400, deschis la BRD GSG Sucursala Iași Str. A Panu 1B-2A, Jud. Iași.

Cont în Eur: RO94 BRDE 240S V068 8896 2400, deschis la BRD GSG Sucursala Iași Str. A Panu 1B-2A, Jud. Iași ; CUI 4488681

Cont în Lei: RO09 RNCB 0175 0336 1918 0001, deschis la BCR Sucursala Iași Str. Palat nr. 11, jud. Iași

Cont in Eur: RO52 RNCB 0175 0336 1918 0003, deschis la BCR Sucursala Iasi Str. Palat nr. 11, jud. Iași; CUI 4488681.

Programul „Servicii de îngrijire la domiciliu” dezvoltat de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi este parte a programului național cu același nume, al Confederației Caritas România. Acest program este constituit dintr-o rețea de nouă centre regionale de îngrijire la domiciliu, centre care deservesc peste 30 de localități, printre care: Pârgărești, Faraoani și Valea Mare - județul Bacău; Roman, Săbăoani, Tămășeni și Sagna - județul Neamț; Iași, Tansa, Butea, Iugani, Hălăucești și Oțeleni - județul Iași; Suceava și Preutești - județul Suceava, Huși, Berezeni și Dodești  - județul Vaslui. Angajații și voluntarii vin anual în sprijinul a peste 1200 de beneficiari din aceste comunități.

Scopul Programului „Servicii de îngrijire la domiciliu” este acela de a acorda servicii de asistenţă socială şi îngrijire medicală la domiciliu vârstnicilor care, din cauza condiției lor, sunt izolați la pat sau la domiciliu.

Ce poate fi mai frumos şi aducător de fericire decât a mulţumi Domnului pentru toți cei care au ales să se dedice aproapelui, pentru bucuria mărturiei de credinţă oferită şi primită în vieţile noastre.

Vă mulțumim pentru disponibilitatea cu care veţi răspunde acestui apel caritativ!

Timpul sfânt al Adventului să vă inunde inimile cu iubire și generozitate!

Sărbători cu pace și bucurie alături de cei dragi!

Citit 243 ori Ultima modificare Joi, 02 Decembrie 2021 11:14
« Ianuarie 2023 »