Gala Voluntarilor Caritas

13 Decembrie 2021

În fiecare an, pe 5 decembrie sărbătorim Ziua Internațională a Voluntarilor, un prilej de a celebra munca în folosul celorlalți și valorile voluntariatului. Anul acesta, Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași a organizat pe 10 decembrie un eveniment dedicat voluntarilor care activează în programele sociale: Gala Voluntarilor, ediția a 19-a.

Activitatea de voluntariat pentru asociația noastră înseamnă ajutorarea semenilor mai puțin norocoși; pentru voluntari presupune interacțiune, spirit civic și organizatoric, colaborare, inițiativă, responsabilitate, factori deosebit de importanți în conturarea valorilor sociale. Echipa Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a adus recunoștință voluntarilor ce s-au evidențiat anul acesta prin dăruire și  implicare.

Dragi voluntari, vă mulțumim pentru toate lucrurile minunate pe care le faceți, pentru toată energia cu care ne încarcați, pentru toată implicarea și dăruirea fără de care activitățile noastre nu s-ar putea realiza.

Alături de voi simțim că facem ceva bun pentru aproapele nostru, iar mulţumirea nu este altceva decât strălucirea din ochi, bucuria şi fericirea celor cărora le-am putut da o mână de ajutor.

Slujirea creştină este valoroasă şi de mare folos pentru copiii și bătrânii abandonați sau uitați, familiile în situații dificile, persoanele descurajate, bolnave sau singure, care au uitat să zâmbească din cauza nenumăratelor dificultăți și neajunsuri. Să cultivați în continuare cele mai frumoase valori care să vă aducă cele mai de preț daruri sufleteşti şi de mulţumire a binelui făcut.

Mulțumim cu plecăciune Episcopiei Romano-Catolice de Iași pentru găzduire, pentru atenția sporită acordată acțiunilor noastre și pentru susținerea permenentă a misiunii Caritas.

Aducem mulțumiri deosebite și sponsorilor evenimentului: Trofeez Iași, PhotoSmart Agency, Cofetăria Frișcot și oamenilor de bine care s-au implicat în realizarea acestui frumos eveniment.

Citit 838 ori
« Februarie 2023 »