Scrisoare de mulțumire

17 Decembrie 2021

Cucernici părinţi,
Dragi credincioşi,

Cu speranţă în Domnul, că bucuria aşteptării Mântuitorului care vine în mijlocul nostru în sărbătoarea Crăciunului este deja prezentă în sufletele dumneavoastră, vă aducem alese mulţumiri pentru contribuţia oferită cu ocazia colectei din a doua duminică din Advent, aşa cum viaţa, credinţa şi puterile au permis fiecăruia. Mulţumim preoţilor, care s-au implicat, şi credincioşilor pentru sprijinul pe care l-aţi oferit beneficiarilor Centrului de Plasament "Sfântul Iosif" din Iaşi şi celor de la Casa de Copii "Sfânta Maria".

Donaţiile dumneavoastră vor fi folosite în vederea susţinerii creşterii şi educării beneficiarilor din cele două centre. Acestea sunt instituţii non-profit, care se susţin din venituri proprii şi donaţii, fiecare ajutor este de un real folos pentru susţinerea activităţilor. După cum ştiţi misiunea centrelor este aceea de a acţiona durabil pentru susţinerea socială a copiilor şi adolescenţilor care provin din familii dezavantajate social, oferindu-le condiţii pentru viaţă decentă (găzduire, hrană, produse vestimentare, servicii de consiliere).

Vă mulţumim pentru că aţi investit şi credeţi în aceste persoane! Rezultatele lor se văd în prezent şi sperăm că se vor vedea şi pe viitor.

Cu bucurie, dragoste creştină şi nădejde, vă purtăm în rugăciunile noastre şi ne dorim ca Domnul să vă dăruiască împlinire şi bucurie sfântă!

Să aveţi un Crăciun binecuvântat!
Sărbători fericite!

Cu recunoştinţă,