Articole filtrate după dată: Noiembrie 2021
16 Noiembrie 2021 In Noutati si evenimente

 

Duminică, 14 noiembrie 2021, începând cu ora 19:00, la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași a avut loc acțiunea de solidaritate „Un milion de stele” organizată de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași.

11 Noiembrie 2021 In Don Bosco

 

 

La sfârșitul lunii octombrie, membrii Asociației Issa Beri ne-au fost alături timp de o săptămână în care am realizat numeroase activități și s-au pus bazele următoarelor proiecte de viitor. Pe parcursul șederii, partenerii noștri au avut ocazia să viziteze cele două centre ,,Don Bosco” din Iași și Buruienești, județul Neamț, Centrul de Plasament ,,Sfântul Iosif”, câteva familii beneficiare, dar și familia căreia i-au oferit o donație considerabilă pentru renovarea casei. Zâmbetele copiilor și familiilor care i-au primit cu bucurie în case le-au încălzit sufletele și i-au impresionat cu modestia și simplitatea lor. Au fost întâmpinați cu multă ospitalitate, au aflat detalii despre comunitățile vizitate, pornind de la istorie, la identificarea problemelor cu care se confruntă oamenii.

09 Noiembrie 2021 In Noutati si evenimente

 

Duminică, 14 noiembrie 2021, începând cu ora 19:00, după Sfânta Liturghie de la ora 18:00, va avea loc acțiunea „Un milion de stele” organizată de Asociația Centrul Diecezan Caritas Iași la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioară Maria, Regină” din Iași.

09 Noiembrie 2021 In Centru de plasament sf. Iosif

Într-un parteneriat adevărat, nevoile partenerului sunt tot atât de importante ca ale tale însuţi. Cu nimic mai importante, cu nimic mai puţin importante. Exact la fel de importante.” (Paul Ferrini ) Cu acest gând a debutat  parteneriatul cu multinaționala Capgemeni din Iași, care este alături beneficiarelor Centrului de Plasament „Sf. Iosif” în vederea dezvoltării abilităților și cunoștințelor în domeniul IT.