Articole filtrate după dată: August 2021
23 August 2021 In Noutati si evenimente

Duminică, 22 august, la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași, începând cu ora 19:30, a avut loc concertul caritabil

 SPES MUNDI – SPERANȚA LUMII

 Concertul caritabil Spes Mundi - Speranța lumiiși-a propus să aducă în prim plan esența feminină și rolul primordial al acesteia, privită prin prisma trăirilor și exemplului Sfintei Fecioare. Candoarea, bunătatea, forța interioară, puterea de sacrificiu, înțelegerea, acceptarea și mai ales, iubirea necondiționată, sunt doar câteva din multele învățăminte de care ne amintește exemplul Mamei Maria. Fecioara Maria, Maica lui Isus și a noastră este întotdeauna alături de noi, cu blândețea ei de mamă și întotdeauna prezentă la căpătâiul tuturor celor aflați în durere și neputință.

18 August 2021 In Noutati si evenimente

SPES MUNDI  - SPERANȚA LUMII

Concert caritabil

Duminică, 22 august, la Catedrala Romano-Catolică „Sfânta Fecioara Maria, Regină” din Iași, începând cu ora 19:30

 

Într-o lume care pune accent din ce în ce mai mult pe concurență, creând un hiatus între starea naturală și cea socială, denaturând rolul și rostul fiecăruia dintre noi, acest proiect își dorește să aducă în prim plan esența feminină și rolul primordial al acesteia, privită prin prisma trăirilor și exemplului Sfintei Fecioare.

Candoarea, bunătatea, forța interioară, puterea de sacrificiu, înțelegerea, acceptarea și mai ales iubirea necondiționată, sunt doar câteva din multele învățăminte de care ne amintește exemplul Mamei Maria.

13 August 2021 In Centru de plasament sf. Iosif

 Caritatea manifestată în comunitate este un mod de exprimare a beneficiarelor Centrului de Plasament „Sf. Iosif”. Fetele din cadrul centrului au căutat și anul acesta să reînvie surâsuri uitate. Ele au căutat să ofere: dragoste, timp, zâmbete, și sprijin în treburile gospodăreși pentru persoanele vârstnice care beneficiază de îngrijire la domiciliu. Faptele devin o moștenire vie de exemple. Cheia înțelegerii unui astfel de angajament stă în puterea de a oferi ajutor necondiționat, fără a pune condiții. Așa au pornit în experiența AMBASADOR CENTRUL DE PLASAMENT „SF. IOSIF”, două dintre beneficiarele centrului.

 

 În fiecare an, pe 30 iulie se sărbătorește Ziua Prieteniei. Celebrarea acestei zile are ca și scop recunoașterea relevanței și importanței prieteniei, un sentiment valoros în viața oamenilor din întreaga lume.  

 Vineri, 30 iulie, începând cu ora 14:00, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a sărbătorit Ziua Internațională a Prieteniei. Astfel, s-a organizat un antrenant grup de suport cu beneficiarii adulți, pe tema „Prietenia este un dar!”

« August 2021 »
Lun Marţi Mie Joi Vin Sâm Dum
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31