Articole filtrate după dată: Miercuri, 15 Septembrie 2021
16 Septembrie 2021 In Noutati si evenimente

SPES MUNDI  - SPERANȚA LUMII

Concert caritabil

Duminică, 19 septembrie 2021, la Biserica Romano-Catolică "Sf. Ioan Nepomuk" din Suceava, începând cu ora 19:00

 

Concertul caritabil Spes Mundi - Speranța lumii își dorește să aducă în prim plan esența feminină și rolul primordial al acesteia, privită prin prisma trăirilor și exemplului Sfintei Fecioare. Candoarea, bunătatea, forța interioară, puterea de sacrificiu, înțelegerea, acceptarea și mai ales iubirea necondiționată, sunt doar câteva din multele învățăminte de care ne amintește exemplul Mamei Maria. Fecioara Maria, Maica lui Isus și a noastră este întotdeauna alături de noi, cu blândețea ei de mamă și întotdeauna prezentă la căpătâiul tuturor celor aflați în durere și neputință.

16 Septembrie 2021 In Centru de resurse pentru familii

Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași a demarat la începutul lunii septembrie 2021, a VI-a ediție a campaniei „Ghiozdanul cu rechizite”, campanie care a avut ca scop sprijinirea a 53 de copii proveniți din medii defavorizate, în procesul educațional.

16 Septembrie 2021 In Centru de plasament sf. Iosif

În perioada 8 septembrie - 10 septembrie 2021, beneficiarele Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”, program al Asociației Centrului Diecezan Caritas Iași, au participat alături de personalul centrului și de doi voluntari, la excursia organizată în Bucovina.