Articole filtrate după dată: Joi, 28 Aprilie 2022

După o perioadă de pauză, doi ani de dificultăți din cauza pandemiei, pelerinajul bolnavilor la Cacica, va avea loc sâmbătă, 14 mai 2022. Organizatorii acestui eveniment sunt: Oficiul pentru Pastorația Sanitară al Episcopiei Romano-Catolice de Iași, în colaborare cu Programul Servciii de Îngrijire la Domiciliu” al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, Oficiul pentru Pelerinaje, Sanctuarul de la Cacica și parohiile Diecezei de Iași.  Aceştia vor fi însoţiţi de preoţi, persoane consacrate, rude, personal medical şi voluntari.

 Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de asistent medical comunitar, cu normă de 8 ore și kinetoterapeut, cu normă de 8 ore, în cadrul Proiectului „Servicii integrate socio-medicale pentru Huși comunitate incluzivă” pe perioadă determinată.

Asociația Centrul Diecezan Caritas Iaşi anunţă scoaterea la concurs pentru postul de kinetoterapeut, cu normă de 4 ore, în cadrul Proiectului „Servicii de Îngrijire la Domiciliu”, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași, pe perioadă determinată.