22 August 2022
(0 voturi)

Centrul de Plasament  „Sfântul Iosif”, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, înființat în anul 1993, are în prezent ca beneficiare 12 tinere adolescente cu vârste cuprinse între 12 și 22 de ani, care provin din familii dezavantajate social și economic. Misiunea centrului este aceea de a asigura beneficiarilor găzduire permanentă, alimentație, educație formală și non-formală, asistență spirituală, consiliere, asistență medicală, sprijin în dezvoltarea abilităților de viață independentă, într-un cadru de viaţă cât mai asemănător mediului din familie. În cadrul centrului de plasament, fetele găsesc o comunitate de viaţă şi de iubire, o altfel de familie care le oferă un sentiment de siguranţă şi încredere.

02 Martie 2022
(0 voturi)

În această perioadă în cadrul Centrului de Plasament „Sf. Iosif” din Iași se desfășoară „Târgul de Cariere”, care are drept scop motivarea grupului țintă din cadrul centrului în vederea identificării carierei de viitor.

09 Noiembrie 2021
(0 voturi)

Într-un parteneriat adevărat, nevoile partenerului sunt tot atât de importante ca ale tale însuţi. Cu nimic mai importante, cu nimic mai puţin importante. Exact la fel de importante.” (Paul Ferrini ) Cu acest gând a debutat  parteneriatul cu multinaționala Capgemeni din Iași, care este alături beneficiarelor Centrului de Plasament „Sf. Iosif” în vederea dezvoltării abilităților și cunoștințelor în domeniul IT.

16 Septembrie 2021
(0 voturi)

În perioada 8 septembrie - 10 septembrie 2021, beneficiarele Centrului de Plasament „Sfântul Iosif”, program al Asociației Centrului Diecezan Caritas Iași, au participat alături de personalul centrului și de doi voluntari, la excursia organizată în Bucovina.

« Septembrie 2022 »