(1 Vot)

S-a făcut lumină în sufletele și în casa unei familii cu trei fetițe din satul Cucuteni, comuna Lețcani, județul Iași, care a trăit până acum la lumina lumânării.

În perioada iunie 2020 - ianuarie 2021 s-a desfășurat campania Ajutor pentru lumină destinată unei familii beneficiare a Centrului de Resurse pentru Familii, din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași. Viața acestei familii a fost umbrită de lipsuri materiale, de lipsa spațiului într-o căsuță făcută din chirpici și, cel mai grav, de lipsa curentului electric.

(0 voturi)

Crăciunul pentru fiecare dintre noi are o înțelegere personală. Știm și simțim ceva magic, cu siguranță, atunci când ne gândim la Crăciun. Fiecare ar putea povesti multe întâmplări petrecute în timp, din această perioadă magică, anumite emoții fiind legate de mirosul, frigul sau albul imaculat al zăpezii, căldura din case și iubirea celor din jur. Dar pentru unii, sărbătorile reprezintă zbucium interior, dificitultăți de ordin material și financiar. Tot ceea ce au visat copii acestor familii a fost ca măcar de Craciun să se bucure de o viață fără lipsuri și fără suferințe.

(0 voturi)

Centrul de Resurse pentru Familii, program al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași, a demarat la începutul lunii septembrie 2020 a V-a ediție a campaniei „Ghiozdanul cu rechizite”, campanie care a avut ca scop sprijinirea a 40 de copii proveniți din medii defavorizate în procesul educațional.

(0 voturi)

În lunile martie și aprilie, Centrul de Resurse pentru Familii, program al Domeniului Copii, Tineri, Familii din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași  în parteneriat cu Junion Chamber International (JCI) Iași și-au dorit să aducă primăvara în suflete și să susțină femeile printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia 25 de beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a se bucura de o surpriză. Ziua de 8 Martie este cunoscută în întreaga lume ca o Sărbătoare Internațională a Femeii. Luna martie este prima lună a primăverii când toată natura renaște și razele soarelui încep să ne încălzească sufletul.

« Februarie 2021 »