Mama, cea mai iubită ființă!

Luni, 8 Martie, Centrul de Resurse pentru Familii în parteneriat cu echipa Mamprenoare Iași au dorit să aducă primăvara în sufletele femeilor și să le susțină printr-o activitate cu totul și cu totul diferită, activitate în cadrul căreia doamnele, beneficiare ale Centrului, au avut ocazia de a se bucura de o surpriză.

Anul acesta, Gabriela Vasiloiu, coordonatoarea campaniei Adoptă o Mamă, a reușit să aducă un zâmbet pe chipul doamnelor beneficiare, reușind astfel să îndeplinească dorința inițiatoarei campaniei, Mirela Retegan care a lăsat un gând „Haideți să transformăm 8 Martie 2021 în Ziua în care toate mamele să zâmbească”. Astfel, Mamprenoarele și-au propus ca în luna martie, prin intermediul persoanelor care au dorit să facă un gest frumos, să ofere doamnelor care nu au posibilități financiare câte un cadou.

În cadrul întălnirii doamnele au avut ocazia de a se bucura de o activitate încărcată de emoții, fiecare mamă a primit o floare, un cadou dar și un mesaj pe care l-au asociat cu gânduri transmise de copii lor. Un mesaj perfect transmis, un gând sincer, o bucurie, cele mai frumoase și intense emoții sunt dovezi incontestabile că iubirea este prezentă. Cadoul perfect există, iar dacă îl oferim sub forma unui moment încărcat de emoție, cel care-l va primi va purta cu drag amintirea toată viața! Timp de două ore, am reușit împreună să uităm pentru câteva clipe de probleme și să simțim căldura iubirii.

Ne-am bucurat să observăm că am reușit din nou să aducem într-un singur loc oameni cu suflet frumos și dorință de implicare, astfel încât, într-o atmosferă caldă și liniștită, să încheiem ziua cu o floare, o prăjitură, un cadou cu produse de îngrijire personală, o carte, o eșarfă sau alte daruri dar și cel mai de preț, zâmbetul! De asemenea, o parte din doamnele beneficiare au fost vizitate la domiciliu pentru a sărbători această zi minunată.

Mulțumim încă o dată echipei Mamprenoarelor pentru minunata inițiativă, în special coordonatoarei campaniei ,,Adoptă o mamă”, Gabriela Vasiloiu. Mulțumim doamnelor pentru că ați dăruit aceste pachețele frumoase și pregătite cu atâta grijă. Fiecare cadou este unic și special pentru beneficiare iar bucuria lor a fost mulțumită vouă. Pe această cale, dorim să mulțumim și voluntarilor Centrului nostru ce au participat la activitate, atrași atât de tema adusă în discuție, cât de emoțiile trăite dar și celor care au mers la domiciliul dooamnelor să le ofere aceste cadouri.

Dragă femeie, meriți să fii iubită! La mulți ani!

Coordonator/Asistent Social-Program Centrul de Resurse pentru Familii - Claudia Ciocan

Citit 163 ori
Mai multe din această categorie:

« Aprilie 2021 »