Zile de coeziune și unitate dedicate specialiștilor din cadrul Domeniului Copii, Tineri, Familii

05 Octombrie 2021

Specialiștii Domeniului Copii, Tineri, Familii din cadrul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iaşi au fost părtaşi, în perioada 29 septembrie-1 octombrie 2021 ai unor zile de comuniune deosebite, trăind un adevărat climat de familie în stațiunea Slănic-Moldova din județul Bacău.

Scopul acestui team-building a fost conştientizarea valorilor comune, schimbul de bune practici, precum şi stabilirea unor legături de calitate între specialiști, prin diverse activități și jocuri de cunoaștere/autocunoaștere, îndemânare, comunicare eficientă, energizare, de consolidare a echipei. Am avut, de asemenea, ocazia de a vizita Salina din Târgu Ocna și obiectivele turistice din zonă, bucurându-ne și admirând frumusețile naturii.

Cu prilejul acestor zile petrecute împreună, am creat un lanț uman, întărind legăturile dintre noi și am dezvoltat o frumoasă relație de prietenie, care va întinde brațe puternice către cei în nevoie și va deschide multe orizonturi de colaborare pe partea social-caritativă.

Mulțumim doamnei Ursan Mariana – director Domeniu Copii, Tineri, Familii și părintelui Iosif Iacob – directorul general al Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași pentru încrederea și deschiderea acordată lucrătorilor din cadrul domeniului și de asemenea, mulțumim echipei prezente, echipă care zi de zi aduce alinare și speranțe beneficiarilor aflați în nevoi. Aceste zile de unitate și echipă ne-au îndemnat să ne deschidem și mai mult inimile către ei, pentru a ne îngriji de educația, ocrotirea și bunăstarea lor.

De multe ori, uităm că suntem purtători de minuni pentru cei aflați în suferință și că ne punem amprenta în viața beneficiarilor și în viața comunității. Dragi lucrători, realizați o misiune cu țeluri mult mai înalte decât îndeplinirea unei profesii, pentru a vă câștiga existența. Datorită vouă, Domeniul Copii, Tineri, Familii se dezvoltă și devine util în comunitatea și în societatea unde este prezent și acționează. Vă mulțumim!

Au fost zile interesante și intense, dovedite și de imagini, în parte, dar în special de trăiri. Mulțumesc mult pentru ceea ce sunteți și pentru ceea ce faceți! Ceea ce sunteți e de valoare prin faptul ca în voi exista o lucrare minunata care are rădăcini mult mai profunde decât putem cu toții realiza. Ceea ce faceți e de valoare pentru ca nu rămâne în voi și doar cu voi și pentru voi ci este dăruit altora. Aceasta este minunea cea mare a unui simplu a fi om”! (Pr. Iosif Iacob – directorul Asociației Centrul Diecezan Caritas Iași).

Citit 339 ori Ultima modificare Marți, 05 Octombrie 2021 10:39

« Octombrie 2021 »